Daglig Leder/Eiendomsmegler

Caroline S. Stensrød

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Kjøp og salg er noe, som for de fleste av oss, tilhører sjeldenhetene. Det er derfor viktig at når du skal selge, er det ingenting som skal overlates til tilfeldighetene. Hvert salg er unikt og må tilpasses. 

Jeg fikk mine kolleger til å beskrive meg med tre ord. Høyt konkurranseinstinkt, omsorgsfull og råtass(!) var ordene som gikk igjen. Dette er kvaliteter du skal få nytte av ved salg av din bolig.  

Ved hvert eneste salg er mitt mål at du som selger ønsker å anbefale meg til venner og beskjete. Mitt levebrød er fornøyde kunder og høye salgspriser. 
Dette sier kundene om meg
Etter grundige undersøkelser falt valget på Caroline når vi trengte en megler til salg av leiligheten. Jeg kan ikke si annet enn at Caroline har gjennomført dette prosjektet med glans samtidig som hun balanserte profesjonalitet og personlig service på en utmerket måte. Hun har i tillegg hjulpet oss i jakten på den nye leiligheten med tips og god kunnskap. Vi anbefaler henne på det sterkeste og ser frem til vårt neste sammarbeid, det er ingen tvil om at det er Caroline som skal få ansvar ved fremtidige salg.
Hvor mener du vi har størst forbedringspotensiale (slik at vi kan forbedre oss på dette): Vet ikke? Kan det bli bedre?
Jeg er veldig fornøyd med Caroline! Vi har fått veldig god hjelp og hun har alltid vært tilgjengelig. Hun viste seg også å være en veldig god selger under salgsprosessen. Jeg har hatt et veldig godt inntrykk av Krogsveen og kommer til å bruke dere igjen!
Daglig Leder/Eiendomsmegler

Caroline S. Stensrød

Telefon 21007249
Mobil 47035719

Lurer du på noe?

Caroline S. Stensrød svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sagene

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Caroline S. Stensrød

Eiendomsmegler

Silje Moen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Marcus Blohm

Megler MNEF

Inge Mysen

Reg.revisor / Eiendomsmeglerfullmektig

Anne Rosvold