Stavanger
Eiendomsmegler

Caroline Victoria Meling

Caroline Victoria Meling

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene du gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig.
Tidlig i prosessen legger jeg en detaljert plan med kunden, slik at det er lett å holde oversikt på hvilke trinn salgsprosessen innebærer. Jeg følger deg som selger fra A til Å, slik at du skal følge deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er viktig med tett oppfølging, raske tilbakemeldinger og tilgjengelighet for både kjøper og selger.
Velger du meg som megler kan du være trygg på at du får en megler som står på for å oppnå best mulig pris for din bolig.
Jeg har alltid en klar plan for salget, tilpasset hver enkelt bolig.
Jeg er oppvokst i Stavanger og har siden 2012 jobbet innen eiendomsmeglerbransjen. Jeg har gjennom årene opparbeidet meg en solid og allsidig salgserfaring med hovedfokus på områder i og rundt Stavanger.
Foruten et sterkt engasjement for eiendomsmegling bruker jeg fritiden på min familie og venner. Jeg er utover dette interessert i musikk, interiør, reiser og hytteliv.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Totalpakken. Presentasjonen på det første oppdragsmøtet - gjennomarbeidet presentasjon, flott materie, detaljert og forståelig prising - veldig lett å undertegne på avtalen.
Tidligere kunde
I Caroline følte jeg at jeg fikk en samarbeidspartner. Hun var meget behagelig og profesjonell. Hun ga gode råd i forbindelse med fotograferingen, og deltok aktivt i denne. Jeg falt også for
Tidligere kunde
Hovedgrunnen var at vi har avtale gjennom Danske Bank, som gir fordelser til ansatte. At jeg fikk tildelt Caroline Victoria Meling som megler var et stort pluss. Da hun var utrolig positiv og har et

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer