logo
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Cathrine Noor

Telefon

35 93 24 03

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Mitt hovedmål for et hvert salg er at kunden skal føle seg ivaretatt, trygg og sikker på at de har valgt rett megler. Du skal ikke ha noen tvil på at du er i de beste hender, og at jeg vil jobbe hardt for at du er strålende fornøyd med hele prosessen når du overleverer nøklene dine videre til ny eier.  

Jeg har erfaring fra bransjen siden 2004 og kan derfor skilte med solid erfaring og tyngde. Jeg vet hva som skal til for å oppnå høyest mulig pris for nettopp din bolig, og garanterer deg stå-på-vilje, positivitet og energi, i tillegg til profesjonalitet og kvalitet i alle ledd! 
Dette sier kundene om meg
Magefølelse. Hadde mer sans for Cathrine enn de andre meglerne. Særlig var hennes entusiasme og forventninger avgjørende for valget. Derfor er Cathrine god: Hun tenker fort, snakker fort, agerer raskt. Hun er på ballen, og hun vet hva hun skal si og gjøre. Passe kombinasjon av autoritær, kompis og forhandler. Hun er ryddig og har god kontroll på det hun driver med. Hun viste veldig god interesse for salgsobjektet mitt, og var entusiastisk før, under og etter salget.
Cathrine Noor var megler da jeg kjøpte boligen jeg nå valgte å selge. Hun gjorde et godt inntrykk på meg den gangen. Hun var ryddig og tydelig, og hun stod på for selgerne sine samtidig som hun ivaretok mine interesser som kjøper. Hun fremstod også som veldig hyggelig og sympatisk, i tillegg til å være profesjonell. Cathrine gjorde en kjempejobb for meg, og skal jeg selge bolig igjen vil hun være mitt førstevalg. Jeg legger også til at jeg har mottatt god veiledning og støtte i forbindelse kjøp av ny bolig. Det har jeg satt utrolig stor pris på! I det hele tatt har jeg følt meg svært godt ivaretatt som kunde av Krogsveen. Tusen takk!
Jeg og min familie har brukt Cathrine ved tidligere salg og har vært veldig fornøyde med hele prosessen og hennes oppfølgning. Hun er en real stå-på-megler og vet at hun gjorde alt det hun kunne for at vi skulle få en kanonpris i et marked som ikke er optimalt. En livlig og glad person som alltid har gode råd å komme med.
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Cathrine Noor

Telefon 35932403
Mobil 91762204
Send epost

Lurer du på noe?

Cathrine Noor svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Porsgrunn

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Cathrine Noor

Eiendomsmegler

Jeanette Berg

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Beate Tørre

Eiendomsmeglerfullmektig

Vilde Marie Kittelsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Andreas Hoppestad

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies