Åsane
Daglig leder/Eiendomsmegler

Christer Dahle

Christer Dahle

Om meg

Med mer enn 20 års erfaring som eiendomsmegler har jeg tilegnet meg rikelig med erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet i Bergen og omegn. Jeg har vært med på både opp- og nedturer i markedet og dette gir meg det beste grunnlaget for å sikre en trygg og effektiv bolighandel for både selgere og kjøpere.
Jeg er en ekte Åsane-gutt som er oppvokst og bosatt i bydelen, og anser Åsane som min «hjemmebane» hvor jeg trives aller best. Majoriteten av mine salg er i nordre bydel, men jeg selger også eiendommer i andre bydeler og distrikter. Uavhengig av beliggenhet og type eiendom, så har jeg fokus på skreddersøm og kvalitet hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt.
Jeg anser meg selv som faglig dyktig med omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold. Jeg har svært høy kundetilfredshet og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at jeg ofte selger for de samme kundene igjen, og at jeg anbefales videre til andre.
Vurderer du å selge? Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat!

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer