logo
Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Sjødal

Telefon

31 00 19 96

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Vil beskrive meg selv som en hardtarbeidende, pliktoppfyllende og ærlig jente. Du skal alltid føle deg trygg i samarbeid med meg. Mitt fokus er å opprette god kontakt med interessenter og å skape gode relasjoner til potensielle kjøpere av din bolig. Jeg er svært nøyaktig og bruker god tid på å oppnå best resultat for mine kunder. 
 
Jeg har vokst opp på Røren og bor nå i Harakollen i Hokksund. Jeg er meget lokalkjent i området – også i Eikerbygdene og Modum. 
 
Det er viktig for meg at du som selger alltid er oppdatert og ikke har ubesvarte spørsmål. Jeg brenner for fornøyde kunder. Ikke nøl med å kontakte meg. 
Dette sier kundene om meg
Veldig fornøyd med Christine som megler! Hun sørget for god kommunikasjon og tett oppfølging slik at prosessen ble en hyggelig opplevelse. Salget gikk raskt og jeg fikk en god pris for leiligheten. Profesjonelt utført!
Vi var veldig fornøyde med hele prosessen og satte spesielt pris på stort engasjement. Megleren har fremstått kunnskapsrik, hyggelig, ryddig og ikke minst ærlig. Kan virkelig anbefales!
Christine er dyktig, pålitelig, nøye, proaktiv og serviceinnstilt. Vi ble godt fulgt opp og løpende informert om og involvert i prosessen. Hun var optimistisk, men også realistisk med tanke på hva vi kunne forvente i dagens marked. Huset ble solgt raskt! Vi følte oss godt ivaretatt av Christine og anbefaler henne på det sterkeste!
Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Sjødal

Telefon 31001996
Mobil 95857098
Send epost

Lurer du på noe?

Christine Sjødal svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Hokksund

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Turid Borgersen

Eiendomsmegler

John Aksel Floberg Sirevåg

Eiendomsmegler

Chrisander Bøhm

Eiendomsmeglerfullmektig

Marte Repstad Havdal

Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Sjødal

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies