Daglig leder / Eiendomsmegler

Christoffer Borgenvik

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Jeg er en megler som jobber hardt for alle mine kunder, uavhengig av livssituasjon, alder, boligtype, beliggenhet eller hvordan de ønsker at boligsalget skal foregå. Jeg vil alltid gi de beste rådene, slik at selger oppnår den høyeste salgsprisen for sin bolig. Samtidig er det er viktig å være en god rådgiver for både kjøper og selger, slik at boligsalget blir en trygg og god opplevelse for begge parter.

Jeg kommer opprinnelig fra Tjøme og flyttet til Oslo i 2003. På fritiden er jeg glad i en aktiv livsstil med alt fra skigåing om vinteren til løping om sommeren.
Dette sier kundene om meg
Jeg ble imponert over detaljgraden i strategien, tilgjengelighet og all oppfølging. Her er det veldig lite som kunne vært forbedret, rett og slett. Suverent fornøyd med resultatet!
Christoffer er en drivende dyktig eiendomsmegler som evner å kombinere sin stå-på-vilje og iver for ditt boligsalg med høy grad av tilgjengelighet og faglig dyktighet.
Han var tilgjengelig og imøtekommende gjennom hele prosessen, og gjorde et solid arbeid som gav oss en salgspris vi var ekstremt fornøyde med.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Christoffer Borgenvik

Telefon 93672825
Mobil 93672825

Lurer du på noe?

Christoffer Borgenvik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Torshov

Daglig leder / Eiendomsmegler

Christoffer Borgenvik

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne