Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Et boligsalg er for mange den største økonomiske beslutningen en gjør i løpet av livet. Fra første møte skal du føle deg sikker på at det er din bolig som er i fokus. Jeg er opptatt av å ha et tett og godt samarbeid, samtidig som salgsprosessen skal være effektiv og føles komfortabel.  Ved å velge meg som din megler vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd og at du av den grunn har lyst til å anbefale meg videre. For meg er den beste referansen fornøyde kunder!

Med erfaring fra flere hundre boligsalg og en sterk lokal forankring i nærområdet vil din bolig være i de beste hender.
Dette sier kundene om meg
Vi kan anbefale Christoffer på det varmeste! Han er tilgjengelig, faglig dyktig og interessert. Vi følte oss svært godt ivaretatt og oppdatert gjennom hele salgsprosessen. Han har veldig god kjennskap til området, noe som var viktig for oss da vi solgte i et område hvor det bygges mye. I tillegg er han lett å like, og er flink med mennesker. Han gjorde et godt forarbeid og fikk inn flere potensielle kjøpere på visning som ikke hadde sett annonsen selv (en av disse endte opp med å kjøpe boligen). Vi er selvfølgelig også svært fornøyd med at han gjorde en strålende jobb i budrunden, og vi fikk 600 000 over prisantydning.
Som "førstegangsselger" var det viktig for oss å velge en kunnskapsrik og strukturert megler som tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Her traff vi virkelig innertier med Christoffer. Christoffer er punktlig, god til å kommunisere og han har en strategisk tilnærming til salgsprosessen. Han hjalp oss med å legge en klar og god plan for salget, noe som gjorde at prosessen opplevdes som trygg og forutsigbar fra start til slutt. Vi har satt stor pris på hans tette oppfølging og tilgjengelighet underveis. Takk for et fantastisk, effektivt salg og godt samarbeid!
Jeg hadde gleden av å ha Christoffer som megler på både leiligheten jeg kjøpte og den jeg solgte. Som både kjøper og selger har jeg vært utrolig godt fornøyd! Han fremstår veldig profesjonell, er faglig dyktig og god med mennesker.
Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud

Telefon 21007208
Mobil 46421918

Lurer du på noe?

Christoffer Fraurud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Frogner

Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud