Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
D
Kort om meg
Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer. Ikke bare i forhold til presentasjonen av boligen din og hvordan den bør markedsføres, men også de juridiske fallgruvene du som boligselger kan stå ovenfor. 

Velger du meg som eiendomsmegler kan du være trygg på at boligen din selges til best mulig pris og i tråd med god meglerskikk.

Gjennom mange år i bransjen har jeg opparbeidet meg en solid og allsidig salgserfaring. Jeg har solgt alt fra selveierleiligheter, aksjeleiligheter, andelsleiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger til dødsbo. Pr. januar 2019 har jeg solgt litt over 550 eiendommer for en omsetningsverdi ca. 2,0 milliarder kroner. Du kan derfor trygt overlate boligen din til meg.
Dette sier kundene om meg
Megler var svært dyktig, profesjonell, tilitsvekkende og tilgjengelig under hele prosessen fra første møte. Han er faglig dyktig, grundig med salgsoppgaven og er svært tilgjengelig for selger i forhold til spørsmål og andre avklaringer, noe som er helt uvurderlig. Han får selger til å føle seg godt ivaretatt fra begynnelse til slutt. Har kun positive tilbakemelfinger om denne megleren og jeg vil anbefale han på det sterkeste
Dette var det andre salget vi har brukt Dan-Christian til, og vi er like fornøyd som forrige gang (i 2011). Dan-Christian er en meget god megler; vi opplevde at han har god kunnskap om marked og salgsstrategier, han lytter til kunden og er lett tilgjengelig for spørsmål gjennom hele prosessen. Han opptrer profesjonelt og rolig, og er ærlig og sikker.
Kjøper av bolig: "Han var meget flink til å informere om alle forhold under visning. Hadde meget god oppfølgning under budrunden. I ettertid har han også gjort en veldig god jobb med å informere om kontraktsmøte, sende ut dokumenter og informere hva vi burde lese oss på før kontraktsmøtet. Han gjennomførte også et hyggelig og veldig informativt og proffesjonelt kontraktsmøte. Alt i alt, en veldig god og trygg opplevelse å bruke megleren."
Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Telefon 21007205
Mobil 97193210

Lurer du på noe?

Dan-Christian Jensen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Frogner

Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud