Eiendomsmegler

Dan Gunnar Søyland

Telefon

51841553

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
D
Kort om meg
Jeg er en offensiv og svært erfaren eiendomsmegler med bred erfaring siden 1998. Det betyr at jeg har solgt boliger i svært forskjellige tider i boligmarkedet og vet mye om hva som fungerer i de ulike markeder, i gode tider og dårlige tider. Denne erfaringen gjør at jeg er flink til å analysere markedet, og jeg gir deg som boligselger gode og verdifulle råd om hva som skal til for å få solgt boligen din til best mulig pris. For uansett situasjon i boligmarkedet, så handler det om det samme; nemlig om hva du kan få for boligen din. Det er jo som regel differansen mellom det du kan få for boligen din, og prisen for din nye drømmebolig som betyr noe. Og der har jeg en særdeles god kunnskap om hva som må til for at din neste boligdrøm skal oppfylles! 

Velger du meg som eiendomsmegler får du en god rådgiver som støtter deg gjennom hele prosessen. Jeg vet at alle boligsalg er unike, og legger til grunn mange hundre salg når jeg sier at jeg vet hva som kreves for å oppnå best mulig pris for akkurat din bolig. 

Gjennom Krogsveens unike boligsøkerregister gir jeg deg også tilgang til flere kjøpere, tar du kontakt med meg i dag kan jeg fortelle deg hvor mange som er interessert i din bolig. Denne kunnskapen om kjøperne kommer kanskje aller best til uttrykk i et boligmarked som nå er krevende. 
Dette sier kundene om meg
Hva var hovedgrunnen til at du valgte Dan Gunnar: Dan Gunnar har et vinnene vesen og meget god kompetanse som gir trygghet.
Hva var hovedgrunnen til at du valgte Dan Gunnar? Flere i familien har jobbet med Dan Gunnar før og hatt veldig gode tilbakemeldinger. Alle har fått solgt til gode priser.
Hva var du mest fornøyd med som kunde hos Dan Gunnar: Veldig flink på å skape tillit. I tillegg til supre salgsegenskaper og gjennomtenkte svar
Eiendomsmegler

Dan Gunnar Søyland

Telefon 51841553
Mobil 45007799

Lurer du på noe?

Dan Gunnar Søyland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Stavanger

Eiendomsmegler

Agnethe Goa

Eiendomsmegler

Caroline Victoria Meling

Eiendomsmegler

Dan Gunnar Søyland

Eiendomsmegler

Lene Hviding

Eiendomsmegler

Magnus Stokstad Fjell

Eiendomsmegler

Marianne Bryne

Eiendomsmegler

Ronny Bertheussen

Eiendomsmegler MNEF

Finn André Hovde

Eiendomsmeglerfullmektig

Emma Fredrikke Jakobsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Kåre Å. Sørnes

Regionleder / Eiendomsmegler

Kurt Frafjord