logo
Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Daniel Andersson

Telefon

67 98 08 48

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
D
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er for de fleste den største økonomiske hendelsen man gjør i livet. Mitt hovedmål som megler er at du som kunde opplever prosessen som trygt og ryddig, med en tillit om at vi har oppnådd best mulig resultat. 

Med over 10 års erfaring i Krogsveen mener jeg at målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle kunder vil være avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. 

Jeg er en engasjert og pålitelig megler med mål om enestående salg som sikrer selger og kjøper en ryddig og hyggelig boligomsetning. Med samarbeid, tillit, kunnskap og tilgjengelighet skaper vi sammen grunnlaget for et optimalt boligsalg!
Dette sier kundene om meg
Jeg inviterte fire meglere i forkant av salg. Alle ga godt inntrykk, men Daniel stakk seg likevel fram blant disse. Jeg angrer ikke på valget. Daniel var meget imøtekommende og viste meget god oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Han gjennomførte privatvisninger for interessenter som de oppsatte visningene ikke passet for. Salget ble gjennomført til god pris i første budrunde. Jeg gir ham mine beste anbefalinger.
Daniel var en veldig imøtekommende og hjelpsom megler. Det var aldri noe jeg lurte på for vi hadde en veldig god kommunikasjon hele veien og han oppdaterte meg hver gang det var noe nytt og også hvis det ikke var noe nytt. Jeg var veldig trygg på Daniel så var lite jeg trengte å tenke på. En utrolig hyggelig og bra megler som ga det lille ekstra!
En fantastisk helhetsvurdering. Megler har håndtert prossesser på en overbevisende måte gjennom hele salget. Han har vært ærlig, realistisk og gitt gode råd i stegene hvor jeg som selger har hatt behov for dette. Megler har vært pålitelig med oppmøtetidspunkter, gjennomført privatvisninger for de som ikke hadde mulighet til å møte på oppsatt visningstidspunkt og har tilegnet seg mye kunnskap om område rundt der leiligheten ligger. Megler brukte også en meget flink fotograf og produserte et lekkert prospekt av leiligheten. Jeg har som selger sett viktigheten av å ha en erfaren megler som jobber tett med deg for å gjøre et best mulig salg. I en vanskelig tid i markedet er jeg utrolig fornøyd med valget av Daniel. Her får du service i alle ledd fra start til slutt. Anbefales!
Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Daniel Andersson

Telefon 67980848
Mobil 99581339
Send epost

Lurer du på noe?

Daniel Andersson svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Lørenskog

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Eiendomsmegler

Silje Helen Roska

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Daniel Andersson

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Stine Dyver

Eiendomsmeglerfullmektig

Guro Søberg Ellevseth

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies