Bergen Vest
Eiendomsmegler

Daniel Midttveit

Daniel Midttveit

Om meg

Tillit er nøkkelen. Ærlighet, kompetanse og faglig tyngde er verktøyene. Salg av bolig skal ikke overlates til tilfeldighetene, ved å velge meg som megler unngår du nettopp det. Hvert eneste ledd i salgsprosessen blir nøye ivaretatt. Hos meg er det kunden som står i fokus, enten du skal selge eller kjøpe bolig.
Som person har jeg alltid hatt lett for å bygge relasjoner og skape tillitt. Jeg møter alle mennesker med et åpent sinn. Dette mener jeg er spesielt viktig da alle skal føle at de blir fulgt opp og blir sett og hørt.
Dersom du går med tanker om salg vil jeg anbefale deg å ta kontakt så tidlig som mulig. God planlegging og gode forberedelser danner det beste utgangspunktet for å få til et godt salg. Jeg tilbyr også mine tjenester for de som er på jakt etter ny bolig. Her kan jeg bidra med min kompetanse og kunnskap om boligmarkedet og være din personlige rådgiver.
Jeg ser frem til et godt samarbeid!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer