Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
D
Kort om meg
Boligsalg er en av de største økonomiske beslutningene man gjør i livet. Når du skal selge din bolig bør du derfor ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes.

Jeg har stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen og er alltid tilgjengelig for deg og dine potensielle kjøpere. Jeg skriver selv salgsoppgaven, stiller selv på alle visninger, og tar meg alltid god tid til hver eneste potensiell kjøper da hvert salg er unikt; dette er en forutsetning for et vellykket resultat. Dette kombinert med markedet beste markedsføring og Krogsveens unike tilgang på boligsøkere tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris på din bolig!

Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat eller en uforpliktende verdivurdering/befaring!
Dette sier kundene om meg
Fra starten så hadde vi en god dialog, han ga oss god informasjon og lot oss være med og komme med ønsker/innspill. Var alltid tilgjengelig, og var en super støtte og ha når vi var i forhandlinger med budgiver.
Daniel fremstod som pålitelig, punktlig og troverdig for meg som selger. Jeg fikk også inntrykk av at han gjorde åpen og tydelig (for)handel med interessenter og endelig kjøper. Grunnen til at jeg valgte Daniel var fordi han i sitt førsteinntrykk virket ydmyk og lyttende og ikke for fremtredende og "på hugget".
Hyggelig, positiv og ærlig - lever i en ellers travel hverdag og han gjorde hele prosessen veldig enkel for meg. Han la også en strategi som gjorde at jeg fikk solgt leiligheten for mer en forventet. Anbefales!
Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Telefon 51971974
Mobil 40612548

Lurer du på noe?

Daniel S. Mossige svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sandnes

Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Eiendomsmegler

Henning Rosenvold

Eiendomsmeglerfullmektig

Gro Elisabeth Storhaug

Eiendomsmeglerfullmektig / Krogsveen Pluss

Gina Christensen

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Morten Voll