Daglig Leder / Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Boligsalg er en av de største økonomiske beslutningene man gjør i livet. Når du skal selge din bolig bør du derfor ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes.
Jeg har stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen og er alltid tilgjengelig for deg og dine potensielle kjøpere. Jeg skriver selv salgsoppgaven, stiller selv på alle visninger, og tar meg alltid god tid til hver eneste potensiell kjøper da hvert salg er unikt; dette er en forutsetning for et vellykket resultat. Dette kombinert med markedet beste markedsføring og Krogsveens unike tilgang på boligsøkere er helt avgjørende for å oppnå høyest mulig pris på din bolig!
Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat eller en uforpliktende verdivurdering/befaring!
Tilbakemeldinger jeg har fått fra kunder:
- Fantastisk megler Daniel S. Mossige. Oppfølging hele veien fra start til mål. En sympatisk megler som jeg trygt og velment kan anbefale. Brukt ham både i kjøp og salg. Var helt super! Skulle jeg hatt megler senere ville Daniel vært førstevalget. Lykke til videre Daniel!
- God kombinasjon av faglig dyktighet og personlige egenskaper. Han fremviste solid kunnskap om markedet og god innsikt når det gjelder hvilke vurderinger potensielle kjøpere gjør. Dette gjenspeilte seg i gode råd fra megler som gjorde det lett å ta beslutninger, og resulterte etter min mening i at salgsprisen endte høyere enn prisantydning - og høyere enn mine forventninger. Jeg var trygg på at Mossige var en god representant for leiligheten overfor potensielle kjøpere - med god kunnskap om leiligheten og området, og en behagelig væremåte.
- Daniel fremstod som pålitelig, punktlig og troverdig for meg som selger. Jeg fikk også inntrykk av at han gjorde åpen og tydelig (for)handel med interessenter og endelig kjøper. Grunnen til at jeg valgte Daniel var fordi han i sitt førsteinntrykk virket ydmyk og lyttende og ikke for fremtredende og "på hugget".

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Kombinasjon av faglig dyktighet og personlige egenskaper var grunnen til at vi valgte Mossige som vår megler. Han fremviste solid kunnskap om markedet og god innsikt når det gjelder hvilke vurderinger
Tidligere kunde
Fra starten så hadde vi en god dialog, han ga oss god informasjon og lot oss være med og komme med ønsker/innspill. Var alltid tilgjengelig, og var en super støtte og ha når vi var i forhandlinger med budgiver.
Tidligere kunde
Daniel fremstod som pålitelig, punktlig og troverdig for meg som selger. Jeg fikk også inntrykk av at han gjorde åpen og tydelig (for)handel med interessenter og endelig kjøper. Grunnen til at jeg

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer