Drammen
Eiendomsmegler MNEF

Egil Svennevig Hovde

Egil Svennevig Hovde

Om meg

Med mer enn 1.750 salg bak meg, har jeg opparbeidet et godt rykte og har den nødvendige erfaringen som skal til for å selge bolig til en høyest mulig pris. Tilbakemeldinger fra mine kunder om at jeg er hardtarbeidende, alltid tilgjengelig, tillitsvekkende og yter god service. Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere, skal få oppleve den gode Krogsveen-opplevelsen - gjerne med det lille ekstra.
Jeg har vokst opp på Åssiden i Drammen så kan med stolthet fortelle om kvalitetene området har å tilby. Startet min meglerkarriere i 2003 og har siden den gang lært meg yrket til fingerspissene.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Han fremstår som ærlig, redelig og realistisk, er jordnær og profesjonell, og viser stor respekt både for selger og kjøper. Vi er meget godt fornøyd så langt.
Tidligere kunde
Egil er veldig imøtekommende og fremstår som meget dyktig i sitt felt. Han har fulgt meg opp kjempe bra, og jeg føler meg veldig ivaretatt i forbindelse med salget på leiligheten min. Han har vært
Tidligere kunde
God oppfølging i prosessen, - jeg følte meg aldri glemt bort.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer