Grünerløkka
Eiendomsmegler

Eirik Finne

Eirik Finne

Om meg

Eiendomsmegling handler om å maksimere potensiale i din eiendom slik at det oppnås høyest mulig pris i markedet. Her skal ingenting overlates til tilfeldighetene, og Krogsveen og jeg har de verktøyene som skal til for at prosessen fra start til slutt skal gjennomføres på en best mulig måte.
Aldri to like dager, full fart og mange hyggelige folk gjør min arbeidshverdag veldig spennende!
Min målsetning er alltid fornøyde kunder, og dersom du ønsker en sulten og hardtarbeidende megler som ikke er redd for å ta i et tak så kan det være lønnsomt å velge meg.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hvis man ønsker en meger som gjøre det 'det lille ekstra' er Eirik virkelig å anbefale. Han er alltid tilgjengelig, serviceinnstilt og veldig dyktig innenfor sitt felt.
Tidligere kunde
Min opplevelse av å ha Eirik Finne som min eiendomsmegler har vært fantastisk. Hans ytelser og innsats har vært imponerende. Han har nemlig solgt eiendommen vår for en fenomenal pris, akkurat som jeg
Tidligere kunde
Alltid tilgjengelig, god informasjon under hele salgsprosessen og upåklagelig service. Hele prosessen var svært effektiv, og prisresultatet høyere enn forventet. Alt i al oppleves Eirik svært

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer