logo
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Telefon

22 78 95 63

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Eiendomsmegling handler om å maksimere potensiale i din eiendom slik at det oppnås høyest mulig pris i markedet. Her skal ingenting overlates til tilfeldighetene, og Krogsveen og jeg har de verktøyene som skal til for at prosessen fra start til slutt skal gjennomføres på en best mulig måte.

Aldri to like dager, full fart og mange hyggelige folk gjør min arbeidshverdag veldig spennende!

Min målsetning er alltid fornøyde kunder, og dersom du ønsker en sulten og hardtarbeidende megler som ikke er redd for å ta i et tak så kan det være lønnsomt å velge meg.
Dette sier kundene om meg
Hvis man ønsker en meger som gjøre det 'det lille ekstra' er Eirik virkelig å anbefale. Han er alltid tilgjengelig, serviceinnstilt og veldig dyktig innenfor sitt felt.
Min opplevelse av å ha Eirik Finne som min eiendomsmegler har vært fantastisk. Hans ytelser og innsats har vært imponerende. Han har nemlig solgt eiendommen vår for en fenomenal pris, akkurat som jeg hadde forventet. I tillegg var han tilgjengelig på hvert tidspunkt jeg trengte han i forhold til salg eller visning av min leilighet. Jeg gir sterk anbefaling av Eirik Finne som eiendomsmegler.
Alltid tilgjengelig, god informasjon under hele salgsprosessen og upåklagelig service. Hele prosessen var svært effektiv, og prisresultatet høyere enn forventet. Alt i al oppleves Eirik svært profesjonell og anbefales på det varmeste til andre boligselgere.
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Telefon 22789563
Mobil 90240854
Send epost

Lurer du på noe?

Eirik Finne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Grünerløkka

Daglig leder/Eiendomsmegler

Kamilla Kaptan

Eiendomsmegler

Christoffer Borgenvik

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Eiendomsmeglerfullmektig

Ingunn Anna Gudjonsdottir

Eiendomsmeglerfullmektig / Master i eiendomsutvikling

Kristoffer Hutcheson Ekrene

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies