logo
Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Telefon

53 00 00 05

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Med flere års erfaring i bransjen er jeg stolt av å jobbe i Krogsveen som har som mål å gjøre boligreisen så enkel som mulig. Vi har samarbeid med både vaskebyrå, flyttebyrå og håndverkere. Vi hjelper deg i alle ledd av prosessen. 

Jeg er opptatt av å ikke overlate et boligsalg til tilfeldighetene, mitt mål er at du som kunde skal bli 100% fornøyd og ha en god opplevelse av å bruke meg som megler. 
Jeg er engasjert og jobber iherdig for å oppnå et best mulig resultat. Kundens investering i riktig megler skal lønne seg. Jeg har tett oppfølging, gir rask respons og er tilgjengelig. Dette gjenspeiles også i mine kunders uttalelser etter endt prosess. 
I forbindelse med en salgsprosess av boligen din så er det viktig å kunne levere en helhet til deg som kunde. Jeg har håndplukket takstmann og fotograf, som deltar på ethvert oppdrag jeg tar på meg. På den måten kan jeg stå inne for at du vil få et godt produkt.

Jeg har god kunnskap om boligmarkedet i Bergen. Jeg er vokst opp både i Sædalen og på Nattlandsfjellet. Jeg gikk på Nattland skole og Fana videregående skole. Med andre ord er Fana og Årstad bydel mitt lokalområde og de områdene jeg kjenner best.

På fritiden er jeg aktiv og liker å trene. I helgene er jeg sosial og setter pris på kvalitetstid med venner og familie.
Dette sier kundene om meg
Krogsveen Fana med Eirin Hole Nielsen kan anbefales varmt. Hun har for oss solgt Nordåsneset 71 - en stor eiendom og hus på nesten 400 kvm, og vi tror ikke noen kunne gjort det bedre. Hun var trygg og informativ fra prospekt og visningsfase til avsluttet overlevering. Hele veien viste hun seg meget profesjonell og i tillegg hjertevarm. Stor takk og stor tillit til Eirin.
Samboeren og jeg valgte Eirin Hole Nielsen til å hjelpe oss med salget av to leiligheter og kunne ikke vært mer fornøyd. Hun viste stort engasjement fra start til slutt, og var alltid tilgjengelig ved spørsmål uansett når det skulle være. Begge leilighetene ble solgt etter første visning, til tross for at ikke markedet var på topp. Vi gir henne våre beste anbefalinger!
Da vi nylig kjøpte hus møtte vi en utrolig hyggelig, proff og sprudlende megler i Eirin Hole Nielsen. Vi likte henne så godt at vi tok kontakt igjen da vi skulle selge egen bolig og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Hun svarte på alle spørsmål vi måtte ha, ga gode råd og fikk oss smertefritt gjennom prosessen, men viktigst av alt: Eirin er alltid på jobb! Hadde ikke nølt med å velge Eirin eller Krogsveen igjen.
Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Telefon 53000005
Mobil 45283035
Send epost

Lurer du på noe?

Eirin Hole Nielsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Amalie Skjåstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Bergen Vest/Salgskoordinator/Eiendomsmegler MNEF

Kristine Kostøl Hornnes

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Jørgen Alræk

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies