Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Med flere års erfaring i bransjen er jeg stolt av å jobbe i Krogsveen som har som mål å gjøre boligreisen så enkel som mulig. Vi har samarbeid med både vaskebyrå, flyttebyrå og håndverkere. Vi hjelper deg i alle ledd av prosessen.
Jeg er opptatt av å ikke overlate et boligsalg til tilfeldighetene, mitt mål er at du som kunde skal bli 100% fornøyd og ha en god opplevelse av å bruke meg som megler.
Jeg er engasjert og jobber iherdig for å oppnå et best mulig resultat. Kundens investering i riktig megler skal lønne seg. Jeg har tett oppfølging, gir rask respons og er tilgjengelig. Dette gjenspeiles også i mine kunders uttalelser etter endt prosess.
I forbindelse med en salgsprosess av boligen din så er det viktig å kunne levere en helhet til deg som kunde. Jeg har håndplukket takstmann og fotograf, som deltar på ethvert oppdrag jeg tar på meg. På den måten kan jeg stå inne for at du vil få et godt produkt.
Jeg har god kunnskap om boligmarkedet i Bergen. Jeg er vokst opp både i Sædalen og på Nattlandsfjellet. Jeg gikk på Nattland skole og Fana videregående skole. Med andre ord er Fana og Årstad bydel mitt lokalområde og de områdene jeg kjenner best.
På fritiden er jeg aktiv og liker å trene. I helgene er jeg sosial og setter pris på kvalitetstid med venner og familie.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Krogsveen Fana med Eirin Hole Nielsen kan anbefales varmt. Hun har for oss solgt Nordåsneset 71 - en stor eiendom og hus på nesten 400 kvm, og vi tror ikke noen kunne gjort det bedre. Hun var trygg og
Tidligere kunde
Samboeren og jeg valgte Eirin Hole Nielsen til å hjelpe oss med salget av to leiligheter og kunne ikke vært mer fornøyd. Hun viste stort engasjement fra start til slutt, og var alltid tilgjengelig ved
Tidligere kunde
Da vi nylig kjøpte hus møtte vi en utrolig hyggelig, proff og sprudlende megler i Eirin Hole Nielsen. Vi likte henne så godt at vi tok kontakt igjen da vi skulle selge egen bolig og vi kunne ikke vært

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer