Eiendomsmegler MNEF

Elin Lee

Telefon

21007223

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Jeg har jobbet med salg – og utleiemegling siden 2010 og på Aker Brygge siden 2012.
Jeg selger og leier ut alle typer boliger over hele Oslo og Bærum, og elsker jobben min som eiendomsmegler.										     
Det er svært viktig for meg at du som kunde føler at dine interesser er godt ivaretatt og i trygge hender. Uansett hvilken type bolig du har så er det trossalt formuen din og noe av det viktigste i livet ditt jeg ivaretar. Det har jeg stor respekt for og alle salg- og utleieoppdragene jeg foretar meg blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte.

Min erfaring, faglige kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben min som eiendomsmegler. 
Jeg er der for deg som kunde gjennom hele salgs-/utleieprosessen og sørger for at du blir ivaretatt på best mulig måte til enhver tid, enten du er selger, kjøper, utleier eller leietaker. 
Mine kollegaer beskriver meg som målrettet, utadvendt og energisk, og de vet at jeg lever og ånder for eiendomsmegling. 

Jeg er en friluftsliv entusiast og på fritiden min bruker jeg mye tid i marka, enten det er på langrenn eller til fots. 			        
Friluftsliv og villmarksopplevelser betyr mye for meg og gir meg mye glede og energi. Den friske luften mener jeg er som balsam for sjelen. 
Jeg er også glad i og trener mye på Sats. 
Dette sier kundene om meg
Elin Lee er en meget dyktig eiendomsmegler! Jeg leide ut leiligheten min ca 2 år, hvor også Elin var min megler, og hun var meget behjelpelig underveis. Elin jobber systematisk og målrettet.
Elin Lee har gjennomført en flott jobb vedr. salg av vår leilighet. Strukturert og ryddig, og informerte oss veldig bra underveis. Hun har også en utrolig bra lokalkunnskap som også var veldig viktig for oss. Kan anbefale henne på det sterkeste.
Elin Lee gjorde en fantastisk jobb med salget av min leilighet. Fikk masse gode råd og hun var alltid tilgjengelig for spørsmål. Hun besitter god fagkunnskap og er en positiv og serviceminded selger. Kjempefornøyd med hele prosessen og ikke minst prisen vi fikk for boligen. Anbefaler Elin på det varmeste!
Eiendomsmegler MNEF

Elin Lee

Telefon 21007223
Mobil 99630441

Lurer du på noe?

Elin Lee svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Aker Brygge

Daglig Leder/Eiendomsmeglere

Per-Christian Søreng

Eiendomsmegler MNEF

Elin Lee

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt