Eiendomsmegler

Elisabeth Viljugrein Rasmussen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Når du skal selge din bolig, er det viktig å ha den rette personen til å forvalte dine største verdier. Det å føle seg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen, og ha din egen rådgiver som kan bistå deg både når du skal kjøpe og selge, er viktig for å kunne oppnå den beste avtalen.
Jeg har jobbet med salg og service i 16 år og det er salg jeg brenner for. Hovedmålet mitt er ofte sammenfallende med kundens: høyest mulig salgspris og en ryddig og trygg gjennomføring av prosessen.

Jeg er detaljorientert, ambisiøs, målrettet og har en egen lidenskap for jobben jeg utfører. Med mine faglige kunnskaper og personlige egenskaper vil jeg sørge for at du vil få maksimal uttelling ved salget.
Jeg jobber iherdig for å oppnå et best mulig resultat. Kundens investering i riktig megler, skal lønne seg. Jeg har tett oppfølging, gir rask respons og er tilgjengelig.

Jeg har jobbet i Krogsveen siden 2012 og har de 3 siste årene jobbet primært med Røyken og Hurum området. I løpet av årene har jeg solgt eiendommer og hytter i alle segmenter og kjenner lokalmiljøet og områdene godt.

På fritiden liker jeg å være aktiv, og bruke naturen til rekreasjon og trening. Jeg har et sterkt konkurranseinstinkt som jeg også bruker på en positiv måte i min rolle som din eiendomsmelger.
Dette sier kundene om meg
Elisabeth ga meg full oppmerksomhet under hele prosessen. Hun var veldig informativ og ryddig i jobben, jeg satt aldri å lurte på hva som skjer videre. Grunnlaget hun la underveis, og hennes evne til å kommunisere, og oppnå tillit ga resultater. Det at jeg fikk 260.000 over prisantydning er jeg overbevist om at kommer som følge av jobben Elisabeth gjorde, for prisantydningen var reell. Faglig dyktig, flink med folk, tilgjengelig, service, og flink selger er godt beskrivende!
Ga gode råd og var en god støtte når det ikke kom noen bud på første visning. Prisen/honoraret tenker jeg ikke på når jeg nå sitter med solgt bolig og det megler har gjort for oss. En meget jordnær megler. Megler er fremdeles lett å få tak på selv etter salg, hvis det er noen små ting vi lurer på. Vi er første gangs selgere og anbefaler denne megleren. Ikke et dårlig valg
Megler brukte kun en uke fra første møte til huset var lagt ut til salgs og prospektene var klare. Utrolig raskt levert. Gjennom hele prosessen var det hyppig oppfølging og mange gode råd. Ved selve håndtering av bud opplevde vi henne som ryddig og en god sparringpartner. Alt i alt en veldig god opplevelse.
Eiendomsmegler

Elisabeth Viljugrein Rasmussen

Telefon 31287087
Mobil 98867170

Lurer du på noe?

Elisabeth Viljugrein Rasmussen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Røyken

Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Eiendomsmegler

Håkon Espeseth

Eiendomsmegler

Elisabeth Viljugrein Rasmussen

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Hege Valle