Lillestrøm
Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Emilie Møllegaard Tunskaug

Om meg

Mitt hovedfokus er, og har alltid vært, kunden. Det du kan forvente av meg er god oppfølging, trygghet og tilgjengelighet. Jeg er født og oppvokst på Romerike og kjenner derfor godt til området. Jeg startet opp med meglerstudier i 2013 ved BI Nydalen, startet å jobbe i meglerfirma allerede i 2014 og har aldri angret et sekund på yrkesvalget eller at jeg endte opp i Krogsveen.
Jeg bryr meg oppriktig om kundene mine, og kommer derfor med råd og tips under hele prosessen slik at vi sammen oppnår gode resultater. Kjøp, salg og generelt flytteprosessen er ofte forbundet med mye stress og jeg ønsker å gjøre dette så knirkefritt som mulig for kundene mine. Eiendomsmegling handler om å maksimere potensiale i din eiendom slik at det oppnås høyest mulig pris i markedet. Her skal ingenting overlates til tilfeldighetene, og Krogsveen og jeg har de verktøyene som skal til.
Fritiden min bruker jeg først og fremst på familie og gode venner. For å samle energi til meglerjobben tar jeg på meg joggeskoene og forsvinner inn i marka på løpetur eller annen trening. Dette i kombinasjon med god mat og venner gjør hverdagen min fullkommen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hun er en svært varm og hyggelig person, og tillitvekkende. Hun svarte alltid raskt på henvendelser og ga meg god service hele tida. Jeg følte at hun hadde kontroll på salgsprosessen og hun klarte å
Tidligere kunde
Veldig positiv og gjennomgående ryddig. Svarte raskt på henvendelser underveis. Hun var ambisiøs og hadde en rask fremdriftsplan mht annonsering, visning etc. Håndterte selve budrunden meget bra. Fikk

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer