Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Mitt navn er Erlend Stokmo og jeg har jobbet med salg i over 10 år og har god lokalkunnskap i byen. Som lokalkjent megler har jeg opparbeidet et godt rykte og har den nødvendige erfaringen som skal til for å selge din bolig til en høyest mulig pris. 

Jeg får tilbakemeldinger fra mine kunder om at jeg er faglig kompetent, alltid tilgjengelig, tillitsvekkende og yter god service. Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere, skal få oppleve den gode Krogsveen-opplevelsen ¬- gjerne med det lille ekstra.

Når du skal selge hjemmet ditt bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes på en best mulig måte, ved å skreddersy en strategi med mål om et best mulig resultat. Vi har det lille ekstra som skal til for å nå dette målet sammen.

Krogsveen er unike med sitt boligkjøperregister, som gir deg som kunde en helt unik fordel ved salg da vi kan gi deg tilgang på flere kjøpere. Allerede fra man signerer oppdraget med meg er jeg i gang med å lete etter den rette kjøper til din bolig. Dette kommer deg som boligselger til gode. 

Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller dersom det skulle være andre spørsmål om kjøp og salg av eiendom. 

Du når meg på tlf 45 05 44 88 eller epost: erlend.stokmo@krogsveen.no
Dette sier kundene om meg
Kan anbefale Erlend på det varmeste. Han fulgte oss opp 100 prosent. Kontaktet oss nærmest hver dag. Gav gode råd og hjalp oss med utfylling av dokumenter. Alltid positiv og med glimt i øyet. En megler med en flott personlighet og et stort hjerte. Kan ikke få en bedre megler. Til Krogsveen, ta godt vare på han.
Faglig dyktig, hyggelig og meget tilgjengelig - hadde alltid fornuftige svar når vi lurte på noe. Bidro meget godt til at vi fikk solgt for en pris vi var fornøyd med. Brukte mye tid for oss for å få tak i flest mulig interessenter, og sitter igjen med et inntrykk av at hans oppfølging av disse var meget god. En megler jeg absolutt vil anbefale.
Erlend skapte tillit med en gang, og fremsto som profesjonell. Jeg ble oppringt av flere meglere, men følte at vi valgte rett. Vi avtalte ikke møter med noen andre meglere.
Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Telefon 55610011
Mobil 45054488

Lurer du på noe?

Erlend Stokmo svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Iris Maria Tufta

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Trainee/Visningsansvarlig

Amalie Skjåstad

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke