Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Espen Skarbø

Telefon

70300753

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer, ikke bare i forhold til presentasjonen av boligen din og dens fordeler, men også de juridiske fallgruvene du som boligselger kan stå ovenfor. Velger du meg som eiendomsmegler skal du være trygg på at boligen din selges til best mulig pris, og i tråd med god meglerskikk. Som megler har jeg ett gjennomgående fokus - Mine kunder skal være 100% fornøyd, hver gang.

Gjennom snart 12 år i bransjen har jeg opparbeidet en bred og allsidig salgserfaring. Jeg er også brennende opptatt av at boligmarkedet lokalt skal fungere best mulig. Erfaring og god lokalkunnskap er etter mitt skjønn viktige nøkkelegenskaper for å oppnå gode salgsresultater både i Ålesund og på Sunnmøre for øvrig. 

Utenom arbeidstid er jeg en aktiv familiefar som benytter både fjord og fjell til rekreasjon sammen med familien min. Både mosjon og friluftsliv settes høyt for å inneha det energinivået som kreves av en høytomsettende megler.
Dette sier kundene om meg
Vi har benyttet oss av Espen Skarbø som vår megler ved flere anledninger, og valget var enkelt også denne gangen. Prosessen rundt alle salgene har fra første forberedelse vært punktlig og ryddig. Vi har fått god oppfølging fra første kontakt, og er svært fornøyd. Seriøs og dyktig megler vi kan anbefale!
Meget fornøyd med både service og seriøsitet fra Espen Skarbø og Krogsveen. Vi har fra før varierende erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. Hyggelig erfaring da å bli godt ivaretatt!
Svært ryddig og strukturert megler. Trygg på hva han gjør, saklig og effektiv. Opptatt av hva han selger og formidlingen av salgsobjektet. Kan trygt anbefales videre!
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Espen Skarbø

Telefon 70300753
Mobil 41616979

Lurer du på noe?

Espen Skarbø svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Moa

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Espen Skarbø

Eiendomsmegler

Christian Nogva Aarseth

Eiendomsmegler/i permisjon

Camilla Christensen

Eiendomsmeglerfullmektig

Frida Stormyr

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Leine

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Even Roth

Salgskoordinator/eiendomsmegler

Turid Bøstrand