Eiendomsmegler MNEF

Espen Skarbø

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer. Ikke bare i forhold til presentasjonen av eiendommen din og dens fordeler, men også de juridiske fallgruvene du som oppdragsgiver kan stå ovenfor. Velger du meg som megler skal du være trygg på at din eiendom selges til best mulig pris, og i tråd med god meglerskikk. På alle salgsoppdrag har jeg ett gjennomgående fokus - Mine kunder skal være 100 % fornøyd, hver gang! Gjennom snart 14 år i bransjen har jeg opparbeidet meg en bred og allsidig salgserfaring innen salg av alle boligtyper, i tillegg til prosjekt/nybygg og næringseiendom.
Jeg tar på meg alle former for boligsalgsoppdrag i Ålesund og omegn, samt prosjekt/nybygg og næringsoppdrag (salg/utleie) på hele Sunnmøre. Ta gjerne kontakt med meg for et innledende møte.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Svært ryddig og strukturert megler. Trygg på hva han gjør, saklig og effektiv. Opptatt av hva han selger og formidlingen av salgsobjektet. Kan trygt anbefales videre!
Tidligere kunde
Vi har benyttet oss av Espen Skarbø som vår megler ved flere anledninger, og valget var enkelt også denne gangen. Prosessen rundt alle salgene har fra første forberedelse vært punktlig og ryddig. Vi
Tidligere kunde
Meget fornøyd med både service og seriøsitet fra Espen Skarbø og Krogsveen. Vi har fra før varierende erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. Hyggelig erfaring da å bli godt ivaretatt!

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer