logo
Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Telefon

73 89 69 02

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
F
Kort om meg
Mitt hovedmål med et hvert boligsalg er å legge til rette for en optimal prosess for deg som selger. Jeg er alltid tilgjengelig og skal gjøre livet enklere for deg når du nå skal flytte. Sammen skal vi ha fullt fokus på at din bolig skal rigges så godt som mulig for at vi skal få igjen høyest mulig salgssum.

Med en merkevare i ryggen som er tuftet på kundetilfredshet, gjennomprøvde systemer og faglig tyngde skal jeg lose deg trygt igjennom boligreisen. Fornøyde kunder som kommer tilbake og som anbefaler meg videre er hovedårsaken til min suksess som eiendomsmegler.

Jeg er født og oppvokst i Mosvik men flyttet til Trondheim i 2007. Jeg startet som eiendomsmegler i 2008 og har jobbet med eiendomsmegling siden. Jeg har så langt formidlet over 650 boliger.

Jobben som eiendomsmegler forplikter, og er langt mer en livsstil enn et vanlig yrke. Jeg er tilgjengelig for mine kunder fra morgen til kveld, og det er ofte liten tid til andre interesser. Den tiden jeg har til overs bruker jeg på familien, samt at jeg er opptatt av å legge inn litt fart og spenning når det er mulig.
Dette sier kundene om meg
Frank Robert Nervik gjennomførte salget av vår leiligheten på en utmerket måte. Vi opplevde han som svært imøtekommende mot våre (mange) spørsmål, og alle spørsmål ble besvart grundig, profesjonelt og med et smil. Selve salgsprosessen ble håndtert særdeles bra og det ble oppnådd en salgspris godt over vår forventning. Vi er overbevist om at hovedårsaken til dette er Frank Robert sin håndtering av hele prosessen, og særlig håndteringen av budgiverne. Vi kan trygt anbefale Frank Robert til andre.
Frank Robert Nervik er profesjonell, kunnskapsrik og tillitsvekkende. Vi fikk det vi trengte av informasjon i alle steg av salgsprosessen. Han hadde alltid tid til å svare på spørsmål og kort responstid. Vil absolutt anbefale Nervik som eiendomsmegler.
Vi har de aller beste erfaringer med Frank Robert Nervik som megler. Han er dyktig, profesjonell, velvillig, imøtekommende og i tillegg meget hyggelig å ha med å gjøre. Vi er svært fornøyd med hele salgsprosessen og den service vi er blitt møtt med, og vil klart anbefale ham til andre boligselgere.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Telefon 73896902
Mobil 92867908
Send epost

Lurer du på noe?

Frank Robert Nervik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Trondheim

Daglig leder / Eiendomsmegler

Frank Robert Nervik

Eiendomsmegler

Benjamin Strøm Solli

Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Eiendomsmegler

Rune Selven

Eiendomsmegler, MNEF

Jan Vidar Lysbakken

Eiendomsmegler/Prosjektkoordinator

Frantz K. R. Peckel

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Jønland

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Trainee

Elise Småøien Flatjord

Trainee

Thatsanee Hugosson

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies