logo
Eiendomsmegler

Frederik Lund Vang

Telefon

66 96 94 02

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
F
Kort om meg
Hos meg kan du være sikker på at jeg jobber hardt for at du skal få et best mulig resultat og en positiv opplevelse. Jeg setter av den tiden som trengs, og jeg er alltid tilgjengelig. Jeg bryr meg oppriktig om kundene mine, og ved å komme med råd og tips under hele prosessen vil vi sammen oppnå gode resultater. Kjøp, salg og flytteprosess er ofte forbundet med mye stress, og jeg kan hjelpe deg med kjøp av ny bolig, optimalisering og salg av egen bolig. Med Krogsveen Pluss kan vi også tilby tilleggstjenester med garanti. Trygt og enkelt.

Jeg er oppvokst her ute på Nesodden, og bortsett fra noen år i Oslo i 20-årene, har jeg bodd her ute hele livet. Jeg startet opp som megler i 2007 og tok samtidig meglerstudier BI Nydalen. Dette innebærer at jeg er fullt utdannet eiendomsmegler. Jeg startet i Krogsveen i 2019, og trives veldig godt med det. Har tidligere jobbet i eiendomsmeglerfirmaer som Privatmegleren, &Partners, Garanti, EM1, og føler nå jeg har funnet den perfekte arbeidsgiver. 

Mine ledige stunder går med på fotballfeltet. Jeg er meget engasjert i både driften av Nesodden fotball og trener de fantastiske guttene født 2007.
Eiendomsmegler

Frederik Lund Vang

Telefon 66969402
Mobil 47467000
Send epost

Lurer du på noe?

Frederik Lund Vang svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nesodden

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Nina Bøe

Eiendomsmegler

Frederik Lund Vang

Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Salgskoordinator/Medhjelper

Annette Smith

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies