Bekkestua
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Nordstrøm

Fredrik Nordstrøm

Om meg

Etter mange år i bransjen har jeg lært meg hva som skal til for å gjennomføre gode salg gang på gang og hvordan mine kunder skal få et best mulig resultat! Jeg er brennende opptatt av at du som kunde av meg skal føle deg 100% ivaretatt og trygg på en profesjonell måte, og videre anbefalinger fra fornøyde kunder er det jeg lever av.
Jeg er født og oppvokst i Bærum og bor idag på Bærums Verk. Som en stor ambassadør for Bærum og omegn er det svært viktig for meg å formidle kvalitetene til akkurat ditt nabolag på en troverdig og unik måte. Jeg ble uteksaminert fra BI i 2009 og har solgt bruktboliger i alle prisklasser og størrelser, primært i Asker og Bærum. Jeg har også god erfaring med salg av nybygg, tomter og fritidsboliger.
På fritiden er jeg opptatt av tid med familen, venner og er for øvrig en aktiv bruker av Bærums turmuligheter og fritidstilbud. På sommeren får jeg påfyll av energi fra sjøen og marka og på vinteren er jeg å finne i en av de mange skiløypene eller i en av de lokale slalåmbakkene.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Fredrik gjorde en strålende jobb ved salget at min leilighet. Var alltid tilgjenglig og hjalp meg igjennom hele prossessen. Salget foregikk på en meget ryddig og fin måte, han er virkelig en megler
Tidligere kunde
Ryddig megler! Anbefales på det sterkeste. Jeg hadde et ønske til megler og det var at prosessen skulle gjennomføres så enkelt som mulig, uten at jeg trengte å bruke min egen tid på dette. Det ble
Tidligere kunde
Fredrik har utført sitt oppdrag med meget stor profesjonalisme og på en svært servicerettet måte. Hele prosessen, fra planlegging til avslutt, foregikk helt perfekt. Absolutt toppklasse!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer