Årnes
Eiendomsmegler / Partner

Frida Tørrishaug

Frida Tørrishaug

Om meg

Som din eiendomsmegler er mitt primære mål å gi deg en ryddig og profesjonell salgsprosess, som sikrer deg den høyeste mulige prisen for din bolig. Fra det første kundemøtet til overtagelse, vil jeg være tilgjengelig for både deg og dine potensielle kjøpere.
Jeg er født og oppvokst på Innlandet og er i dag bosatt på Neskollen. Med bred lokalkunnskap i områdene Nes, Sør-Odal og Ullensaker, gir dette meg en solid plattform for å tilby pålitelig rådgivning og faglig kunnskap til å skape en trygg og behagelig salgsprosess. Jeg ble i 2022 kåret til nest beste eiendomsmeglerfullmektig i hele selskapet for mine prestasjoner.
Jeg har en utdannelse i eiendomsmegling fra Høgskolen i Innlandet, samt en bachelorgrad innen økonomi, som gir meg en unik kombinasjon av ferdigheter for å håndtere ethvert salgsoppdrag. På fritiden er jeg glad i å være aktiv, reise og er svært interessert i bolig. Jeg spiller også fotball for Hvam IL og setter pris på det sosiale miljøet det gir meg.
Velger du meg som din megler, kan du være trygg på at du vil ha en ydmyk og engasjert megler som forstår betydningen av hvert boligsalg.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg er først og fremst veldig fornøyd med hele prosessen og all innsatsen Frida la ned fra start til slutt. Første gang jeg møtte Frida, var på en visning av en eiendom hun hadde for salg. Jeg følte
Tidligere kunde
Jeg opplevde megleren min som profesjonell, dyktig, engasjert og effektiv. Jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen, grunnet hennes gode oppfølging. Hun var alltid tilgjengelig. - Lill Astrid.
Tidligere kunde
Jeg er svært fornøyd med salget av boligen av flere grunner. Megleren tok hensyn til at jeg trengte litt tid før jeg var klar for å selge. Alt av praktiske ting med dokumenter og underskrifter har

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer