Årnes
Eiendomsmeglerfullmektig

Frida Tørrishaug

Frida Tørrishaug

Om meg

Som din eiendomsmegler er mitt mål å gi deg en ryddig salgsprosess med høyest mulig pris for din bolig. Jeg er med deg hele veien - fra første kundemøte til overtagelse!
Jeg er født å oppvokst på Innlandet, og er i dag bosatt på Årnes. Jeg har bred lokalkunnskap, hvorav mine fokusområder er Nes, Sør-Odal og Ullensaker. Gjennom god faglig kunnskap, pålitelighet og god rådgivning strekker jeg meg langt for å skape en trygg og behagelig salgsprosess.
Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Høgskolen i Innlandet og har i tillegg tilegnet meg bachelorgrad innen økonomi - noe som kommer godt med. På fritiden er jeg glad i å være aktiv, reise og er svært interessert i bolig. I tillegg spiller jeg fotball for Hvam IL og trives godt i det sosiale miljøet.
Velger du meg til å selge din bolig, får du en megler som er ydmyk over oppdraget og forstår viktigheten av hvert boligsalg!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg er først og fremst veldig fornøyd med hele prosessen og all innsatsen Frida la ned fra start til slutt. Første gang jeg møtte Frida, var på en visning av en eiendom hun hadde for salg. Jeg følte
Tidligere kunde
Jeg opplevde megleren min som profesjonell, dyktig, engasjert og effektiv. Jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen, grunnet hennes gode oppfølging. Hun var alltid tilgjengelig. - Lill Astrid.
Tidligere kunde
Jeg er svært fornøyd med salget av boligen av flere grunner. Megleren tok hensyn til at jeg trengte litt tid før jeg var klar for å selge. Alt av praktiske ting med dokumenter og underskrifter har

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer