Glenn Waldeland_ny web
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
G
Kort om meg
Som din utleiemegler vil jeg være opptatt av at vi har et så ryddig forhold til hverandre som mulig. En god dialog er alltid viktig og med meg som din megler vil du oppleve tett oppfølgning uansett om du er utleier eller leietaker. Som objektiv mellommann sørger jeg for at kontraktsvilkårene følges opp og at konflikter løses før de oppstår. Som person er jeg pålitelig og hardtarbeidende og som megler lever jeg for og av gode resultater. 

Som kunde skal du oppleve at forventningene innfris og vel så det. Derfor gir jeg gjerne det lille ekstra - valuta for pengene er en målsetning.
Dette sier kundene om meg
"Vi var i kontakt med flere utleiemeglere, vi valgte Krogsveen v/ Glenn Waldeland fordi han har god oversikt over utleiemarkedet, han er profesjonell og ikke minst hyggelig og lett å samarbeide med. Det er første gang vi leier ut gjennom en megler og vi er veldig fornøyd med prosessen og måten Krogsveen v/Glenn Waldeland har fulgt oss opp. Han er tilgjengelig og svarer raskt på henvendelser. Vi har følt oss godt ivaretatt både under visningene og den løpende forvaltningen av leieforholdet. Vi kan absolutt anbefale Krogsveen og Glenn Waldeland." - Carlos Villarreal Kwasek
"Etter en vurdering av flere utleiemeglere falt valget til slutt på Glenn og Krogseveen Boligutleie. Det viste seg å være ett godt valg! Vi ønsket en rask utleie prosess og det ble det. Glenn veiledet oss gjennom heile prosessen, ga gode råd underveis i prosessen og gjorde god research av potensielle leietakere. Vi ser frem til videre samarbeid med og kan trygt anbefale Glenn og Krogsveen for håndtering av utleieprosess." - Sindre Solvær
Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon

Lurer du på noe?

Glenn Waldeland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sagene – Utleie

Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Dideriksen