logo
Eiendomsmeglerfullmektig

Guro Søberg Ellevseth

Telefon

67 98 08 46

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
G
Kort om meg
Det er få ting i livet som overgår kjøp og salg av bolig, både emosjonelt og økonomisk. Når dette skal gjøres i tillegg til en ellers travel hverdag, burde det ikke overlates til tilfeldighetene. La meg hjelpe deg med en enkel, ryddig og ærlig prosess, hvor du både blir sett og hørt. 

Med meg som samarbeidspartner er mitt ønske at du skal føle deg trygg hele veien. Gjennom god oppfølging, struktur og kvalitet på arbeidet, jobber jeg for at både kjøperne og selgerne mine skal bli fornøyde - På den måten får både du og jeg en god opplevelse. 
Mitt mål er at både kjøper og selger skal sitte igjen med en god følelse etter boligsalget. Dette gjør jeg ved å ha en tett dialog med begge parter, være tilgjengelig og ikke minst tilstede for dere gjennom hele prosessen. 

Ved å starte tidlig kan jeg jobbe flittig med å hente inn interessenter, klargjøre salget, og dermed skaffe en «best mulig pris» for boligen din. Går du med tanker om salg, skal refinansiere eller ønsker tips, innspill og ideer vedrørende din bolig? Kontakt med gjerne for en uforpliktende og hyggelig boligprat!
Eiendomsmeglerfullmektig

Guro Søberg Ellevseth

Telefon 67980846
Mobil 95796574
Send epost

Lurer du på noe?

Guro Søberg Ellevseth svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Lørenskog

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Eiendomsmegler

Silje Helen Roska

Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Daniel Andersson

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Stine Dyver

Eiendomsmeglerfullmektig

Guro Søberg Ellevseth

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies