Hasle
Eiendomsmeglerfullmektig / salgskoordinator

Guro Søberg Ellevseth

Guro Søberg Ellevseth

Om meg

Det er få ting i livet som overgår kjøp og salg av bolig, både emosjonelt og økonomisk. Når dette skal gjøres i tillegg til en ellers travel hverdag, burde det ikke overlates til tilfeldighetene. La meg hjelpe deg med en enkel, ryddig og ærlig prosess, hvor du både blir sett og hørt.
Med meg som samarbeidspartner er mitt ønske at du skal føle deg trygg hele veien. Gjennom god oppfølging, struktur og kvalitet på arbeidet, jobber jeg for at både kjøperne og selgerne mine skal bli fornøyde - På den måten får både du og jeg en god opplevelse.
Mitt mål er at både kjøper og selger skal sitte igjen med en god følelse etter boligsalget. Dette gjør jeg ved å ha en tett dialog med begge parter, være tilgjengelig og ikke minst tilstede for dere gjennom hele prosessen.
Ved å starte tidlig kan jeg jobbe flittig med å hente inn interessenter, klargjøre salget, og dermed skaffe en «best mulig pris» for boligen din. Går du med tanker om salg, skal refinansiere eller ønsker tips, innspill og ideer vedrørende din bolig? Kontakt med gjerne for en uforpliktende og hyggelig boligprat!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer