Røyken
Eiendomsmegler

Håkon Borgund Espeseth

Håkon Borgund Espeseth

Om meg

Kjøp og salg av bolig er den av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Da bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. I mitt arbeid er jeg detaljorientert, faglig sterk og har en god struktur i min framgangsmåte. Dette fører til at du får en trygg og god boligreise.
Tilgjengelighet, kundetilfredshet og engasjement til jobben er tre ord som beskriver meg som megler. Jeg er opptatt av at kundens behov og interesser blir ivaretatt gjennom hele salgsprosessen, og med mine faglige kunnskaper og personlige egenskaper sørger jeg for en trygg og profesjonell gjennomføring av din boligreise både når du skal kjøpe og selge. Her har jeg lang erfaring etter over 15 år i bransjen.
Som født og oppvokst i Spikkestad har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter.
På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg valgte Håkon på bakgrunn av den interessen han viste for å selge boligen min. Han gjorde en fantastisk jobb hele veien, og jeg er kjempe fornøyd med salget. En fryd og selge bolig når du har Håkon som din megler.
Tidligere kunde
Virket troverdig og jeg fikk full tillit til han fra første stund. God forståelse og en god veileder. Raske tilbakemeldinger og fortløpende god informasjon om hva som skjedde i saken. Veldig fornøyd !
Tidligere kunde
Salget av min leilighet gikk over all forventning! Håkon gjorde en kjempe jobb gjennom hele salgsprossesen. Han var tilgjengelig og holdt meg oppdatert hele veien. Absolutt en megler jeg kan anbefale.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer