Grefsen
Eiendomsmegler

Håkon Villanger Fiskeseth

Håkon Villanger Fiskeseth

Om meg

Flytteprosessen er en av de største hendelsene man gjør i livet. Store verdier i omløp, det følelsesmessige i å gå fra et hjem til en ny bolig og ikke minst at tiden skal strekke til i det hele. Krogsveens visjon er «Verdens enkleste boligreise» og gjennom våre tilleggstjenester og meg som megler kan du føle deg trygg på at jeg vil bistå deg hele veien og tilpasse det beste for deg, din bolig og livssituasjon.
Trygghet og tillit, kombinert med målrettet markedsføring og aktiv oppfølging av potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Mitt mål er at du som selger skal sitte igjen med best mulig resultat, samtidig som du skal føle deg trygg og ivaretatt i salgsprosessen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
God oppfølging hele veien, gode råd som genuint var mest kostnadseffektivt og minst mulig jobb for meg. Ville f.eks sikkert vært enklere for han å selge om jeg hadde byttet gulv som jeg var litt
Tidligere kunde
Ryddig, rolig, tok seg tid til å lytte, kunnskapsrik og kunne komme med råd på det vi ønsket råd om. Fremsto som tillitsverdig.
Tidligere kunde
Seriøs, troverdig, punktlig og vennlig opptreden. Flink til å informere.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer