Majorstuen
Eiendomsmegler / MNEF

Halvor Langerud Heikkilä

Halvor Langerud Heikkilä

Om meg

Som megler er jeg et JA-menneske som strekker seg det lille ekstra for å gjøre alle parter fornøyd, selv om det betyr sene kvelder og helger på kontoret. Jeg har fokus på god kvalitet i arbeidet jeg gjør, og sørger derfor for å sette av nok tid til alle deler av salgsprosessen. Med meg som megler er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og jeg liker å være hands-on på alt jeg gjør.
Det å bygge gode relasjoner både til selgere og potensielle kjøpere er helt essensielt, og da er det viktig å velge en megler som er til stede og tar seg tid til den ekstra kundeoppfølgingen som mange dropper. Jeg liker å jobbe med megling fordi det er en sosial jobb, og fordi man til syvende og sist jobber med mennesker og ikke med bolig.
Jeg mener at jeg besitter både den kunnskapen og den lysten som skal til for å gjennomføre et godt boligsalg, og håper at du lar meg få sjansen til å bevise dette.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer