Fyllingsdalen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hamza Yousaf Choudhary

Hamza Yousaf Choudhary

Om meg

Den sprudlende loddefjordingen er en av flere meglere med kontor i hjerte av Loddefjord. Hamza sier at det beste med jobben er en stor grad av frihet til å styre egen arbeidshverdag, og muligheten til å møte mennesker og sette seg inn i deres behov, prosjekter og drømmer.
– Jeg har et spesielt forhold til salg, og håper at jeg kan bidra til å vise eiendomsmegling fra sin beste side, sier han.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hamza Choudhary er virkelig en megler som gir det lille ekstra for sine kunder. Bedre kundebehandling skal man leite lenge etter. Han er tillitsfull, profosjonell og utrolig dyktig i jobben han gjør.
Tidligere kunde
Veldig fornøyd med arbeidet som er gjort av Hamza. Han har vært tilgjengelig og svart raskt på alle henvendelser. Har vært omgjengelig og svart og forklart greit på alle spørsmål. Har og informert om
Tidligere kunde
Hamza Choudhary er en person som er dedikert til sitt yrke, stort engasjement og hyggelig. Da dette var et salg på distanse, d.v.s jeg overlot alt il Hamza da jeg ikke bor i Bergen. Var helt avhengig

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer