logo
Eiendomsmegler MNEF

Hamza Yousaf Choudhary

Telefon

53 00 00 82

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Den sprudlende loddefjordingen er en av flere meglere med kontor i hjerte av Loddefjord. Hamza sier at det beste med jobben er en stor grad av frihet til å styre egen arbeidshverdag, og muligheten til å møte mennesker og sette seg inn i deres behov, prosjekter og drømmer.

– Jeg har et spesielt forhold til salg, og håper at jeg kan bidra til å vise eiendomsmegling fra sin beste side, sier han.
Dette sier kundene om meg
Hamza Choudhary er virkelig en megler som gir det lille ekstra for sine kunder. Bedre kundebehandling skal man leite lenge etter. Han er tillitsfull, profosjonell og utrolig dyktig i jobben han gjør. Jeg gav han nøkler til leiligheten og reiste til Kroatia. Jeg fikk forespeilet av flere meglere om at dette salget kunne ta tid ettersom markedet var ganske tøft. Dagen etter første fellesvisning fikk jeg telefor fra Hamza om at leiligheten var solgt. Skal du selge bolig så anbefaler jeg å bruke Hamza. Skal jeg selge igjen, er det ingen tvil om hvem jeg skal bruke.
Veldig fornøyd med arbeidet som er gjort av Hamza. Han har vært tilgjengelig og svart raskt på alle henvendelser. Har vært omgjengelig og svart og forklart greit på alle spørsmål. Har og informert om ting jeg ikke visste at jeg burde spørre om og veiledet gjennom hele prosessen. Han har hatt flere privatvisninger og fulgt opp med informasjon underveis. Hans humør og væremåte har gjort samarbeidet lett, resultatet er godt. Kan anbefale å bruke hans tjenester.
Hamza Choudhary er en person som er dedikert til sitt yrke, stort engasjement og hyggelig. Da dette var et salg på distanse, d.v.s jeg overlot alt il Hamza da jeg ikke bor i Bergen. Var helt avhengig av selgers innsats med alle detaljer noe han løste til min store tilfredshet. Fremdriften var som avtalt og resultatet ble som ønsket. Som et ps. jeg har i mitt yrkesaktive liv møtt mange eiendomsmeglere og han er i det øverste siktet.
Eiendomsmegler MNEF

Hamza Yousaf Choudhary

Telefon 53000082
Mobil 94112222
Send epost

Lurer du på noe?

Hamza Yousaf Choudhary svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Vest

Daglig leder/Eiendomsmegler

Christer Haugen

Eiendomsmegler

Henriette Muri

Eiendomsmegler

Torbjørn Vinje

Eiendomsmegler MNEF

Hamza Yousaf Choudhary

Eiendomsmeglerfullmektig

Sindre Sangiorgi Brakstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Daniel Midttveit

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Gamnes

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies