Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Det å selge bolig skal oppleves som noe hyggelig, samtidig som det er spennende. Det er også viktig å huske at det er et "teamarbeid". Det er viktig at du som selger og jeg som megler kan kommunisere på en strukturert og effektiv måte.
Hovedproblemet dere trenger hjelp til er: "Hvordan klargjør jeg boligen for å få til et raskest mulig salg til høyest mulig pris"?
Et av svarene er at; "ingen salg er lik". Med min lange og brede erfaring, så er kanskje jeg den rette megleren til å klargjøre din eiendom til det tøffe markedet som er der ute.
Jeg har en bred utdannelse og arbeidsarfaring. Bl.a. utdannet eiendomsmegler ved Bi-Nydalen i Oslo, prosjekt styring og ledelse ved UNIKOM i Tromsø, Porsgrunn tekniske fagskole, økonomi/forsikring og selvstendig innenfor vedlikehold. Jeg har også en genuin interesse innen interiør og styling.
Som nordlending blir jeg oppfattet som veldig "jordnær"/folkelig. Jeg er jobber mye, og tar meg selv ikke så høytidelig. Mitt hovedfokus er å være effektiv, og å gjøre en best mulig jobb for deg.
Fritid er også viktig for meg, og da bruker jeg naturen en god del samtidig som jeg er glad i mosjonsidrett. I mine yngre dager har jeg vær konkurransesvømmer.
Kontakt meg gjerne for en hyggelig boligprat.
Hans Petter Søvik / 918 09 521 / haps@krogsveen.no

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
God oppfølging og trygg fremtreden. Hans Petter virket så sikker når det gjaldt salget av eiendommen.
Tidligere kunde
Mitt inntrykk er at Krogsveen kjenner Enebakk relativt godt. Det var dessuten dere som solgte naboenheten så da hadde dere mange opplysninger klare (da vår er identisk med denne). Det desidert mest
Tidligere kunde
Vi fikk fort tillit til Hans Petter. Han fremstår også som trygg og profesjonell. Tilbudet hans var ikke det billigste og ikke det dyreste. Vi var godt fornøyd med rasultatet og et raskt salg. Det var

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer