Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Telefon

64913088

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat, er ett av mine mål som megler.  

Krogsveen har en målrettet markedsføring og et system som gjør at jeg som megler får gjennomført en aktiv oppfølging av potensielle interessenter. Dette kombinert med min mangeårige erfaring, gjør at interessentene får god tillit til meg og du som selger oppnår et effektivt og godt salg. 

Som nordlending blir jeg oppfattet som jordnær og utadvendt, noe jeg tror er en viktig egenskap for lettere å knytte kontakter.

Jeg er et A-menneske, og synes det er interessant med utfordringer. 
Å møte andre med positivitet, er viktig for å bygge positivitet.

Med dette som grunnlag, har jeg troen på et godt samarbeid og salg!
Dette sier kundene om meg
Vi fikk fort tillit til Hans Petter. Han fremstår også som trygg og profesjonell. Tilbudet hans var ikke det billigste og ikke det dyreste. Vi var godt fornøyd med rasultatet og et raskt salg. Det var som et lite ekteskap, med en lykkelig skilsmisse.
Mitt inntrykk er at Krogsveen kjenner Enebakk relativt godt. Det var dessuten dere som solgte naboenheten så da hadde dere mange opplysninger klare (da vår er identisk med denne). Det desidert mest avgjørende for oss, er allikevel megleren personlig. Hans Petter framstår som troverdig og er meget grundig i sitt arbeid. Han lager gode prospekter og tok seg god tid til oss i sitt første møte med oss.
God oppfølging og trygg fremtreden. Hans Petter virket så sikker når det gjaldt salget av eiendommen.
Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Telefon 64913088
Mobil 91809521

Lurer du på noe?

Hans Petter Søvik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ski

Daglig leder / Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Eiendomsmegler. I permisjon

Pernille Skjolden

Eiendomsmeglerfullmektig

Karoline Smestad Jensen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Salgskoordinator

Christin Thomassen