Eiendomsmegler

Håvard Haugstulen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Mitt navn er Håvard Haugstulen og jobber som eiendomsmegler for krogsveen sin avdeling i Nittedal. 

Salg av eiendom bør ikke overlates til tilfeldighetene, for mange er det den største formuen man har. Derfor er jeg svært ydmyk over den tilliten jeg blir vist når jeg forvalter mine kunders formue. 

Mitt mål er at du som selger skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Fra første møte, til boligen er overtatt av kjøperen. 

Ta kontakt med meg for en gjennomgang av boligen din, og et uforpliktende tilbud. 
Dette sier kundene om meg
Håvard Haugstulen har vært en dyktig, pålitelig og behagelig megler. Han var grundig og nøye, og deltok i alle prosessene i salget. Vi ville bruke god tid på salget, noe HH hadde forståelse for. Han holdt god kontakt hele tiden og holdt oss underrettet om salgsprosessen og hva som skulle skje til hvilket tidspunkt. Vi har følt oss godt ivaretatt og har kunnet stole på at salget av huset vårt ville foregå på en god måte.
Veldig hyggelig megler. Veldig nøye med å få tak i all fakta, undersøke så alt blir riktig. Han er en svært diktig megler og vi takker ham mye for bra jobb og salg med vårt hus.
Eiendomsmegler

Håvard Haugstulen

Telefon 67062116
Mobil 45420239

Lurer du på noe?

Håvard Haugstulen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nittedal

Eiendomsmegler

Håvard Haugstulen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Tom Edvardsen

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Bjørn Kitter Asak