Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

Henriette Lie Jacobsen

Henriette Lie Jacobsen

Om meg

Kjøp og salg av bolig oppleves som stressende for mange. Det er viktig for meg å gi selger og kjøper den tryggheten de trenger, og at de stoler på at fokuset mitt er å oppnå best mulig resultat for begge parter. Kundene mine skal oppleve god oppfølging, tilgjengelighet og ikke minst god rådgivning.
Jeg mener at klargjøringsbiten før salg er en avgjørende faktor for sluttresultatet, og jeg bruker mye tid hos kundene mine for å komme med gode råd og tips til hva de kan gjøre før foto og visning. Dette grunnet at bilder og annonse er første inntrykket til kjøper, og da er det viktig at vi får best mulig presentasjon av boligen.
Som født og oppvokst i Bergen, har jeg god kjennskap til markedet lokalt i kommunen. Denne kunnskapen tar jeg selvfølgelig med meg i arbeidet jeg gjør, og bruker den for alt det er verdt.
Jeg er klar for nye utfordringer og samarbeid. Så hvis du vurderer å selge boligen din og trenger råd til hvordan gjennomføre dette på best mulig måte, da foreslår jeg at du tar kontakt med meg for en hyggelig og uforpliktende prat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Var i kontakt med andre meglere, men valgte Henriette på bakgrunn av pris og god kjemi. Hun har et tillitsvekkende vesen som gjør at jeg stoler på henne, og tenkte at også potensielle kjøpere på
Tidligere kunde
Jeg var i kontakt med 5 andre meglere, men valgte Henriette på bakgrunn av god kjemi og at jeg følte hun kunne gjøre en god jobb. Hun tok en grundig gjennomgang av løpet i salgsprosessen, noe som var
Tidligere kunde
Jeg kjøpte en bolig der Henriette Lie Jacobsen var megler på oppdraget. Hun hadde god kunnskap, var troverdig, hyggelig, effektiv og positiv. Har vert på ein del visninger og møtt mange meglere. I

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer