logo
Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Telefon

55 61 00 04

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig oppleves som stressende for mange. Det er viktig for meg å gi selger og kjøper tryggheten de trenger, og at de stoler på at fokuset mitt er å oppnå best mulig resultat for begge parter. Kundene mine skal oppleve god oppfølging, tilgjengelighet til alle døgnets tidspunkt og ikke minst god rådgivning.

Jeg mener at klargjøringsbiten før salg er en avgjørende faktor for sluttresultatet, og jeg bruker mye tid hos kundene mine for å komme med gode råd og tips til hva de kan gjøre før foto og visning. Dette grunnet at bilder og annonse er første inntrykket til kjøper, og da er det viktig at vi får best mulig presentasjon av boligen.  

Som født og oppvokst i Bergen, har jeg god kjennskap til markedet lokalt i kommunen. Denne kunnskapen tar jeg selvfølgelig med meg i arbeidet jeg gjør, og bruker den for alt det er verdt. 

På fritiden er jeg en aktiv bruker av byfjellene her i Bergen samtidig som jeg liker å bruke til på å være med venner og familie. 

Jeg er klar for nye utfordringer og samarbeid. Så hvis du vurderer å selge boligen din og trenger råd til hvordan gjennomføre dette på best mulig måte, da foreslår jeg at du tar kontakt med meg for en hyggelig og uforpliktende prat.  
Dette sier kundene om meg
Var i kontakt med andre meglere, men valgte Henriette på bakgrunn av pris og god kjemi. Hun har et tillitsvekkende vesen som gjør at jeg stoler på henne, og tenkte at også potensielle kjøpere på visning ville tenke det samme.
Jeg var i kontakt med 5 andre meglere, men valgte Henriette på bakgrunn av god kjemi og at jeg følte hun kunne gjøre en god jobb. Hun tok en grundig gjennomgang av løpet i salgsprosessen, noe som var av stor betydning for meg da jeg ikke hadde solgt bolig før.
Jeg kjøpte en bolig der Henriette Lie Jacobsen var megler på oppdraget. Hun hadde god kunnskap, var troverdig, hyggelig, effektiv og positiv. Har vert på ein del visninger og møtt mange meglere. I tillegg til at eg likte boligen er det eit pluss at mekler også er god i jobben sin og ikkje minst sympatisk.
Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Telefon 55610004
Mobil 90183587
Send epost

Lurer du på noe?

Henriette Lie Jacobsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Amalie Skjåstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Bergen Vest/Salgskoordinator/Eiendomsmegler MNEF

Kristine Kostøl Hornnes

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Jørgen Alræk

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies