Ski
Eiendomsmegler / Partner

Henrik Skalstad

Henrik Skalstad

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler.
Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 10 år i Krogsveen.
Som født og oppvokst i Ski har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. Med min erfaring, ærlighet og lokalkunnskap i Follo er din bolig i trygge hender.
På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Henrik gjorde en utmerket jobb med å selge vår bolig, alt fra innledende møter til avslutning oser av profesjonalitet. Flott å møte slike mennesker som følger opp så til de grader.. Mine beste anbefalinger
Tidligere kunde
Jeg har ingenting jeg syntes burde vært gjort annerledes. En alle tiders oppfølging fra start til slutt. Super jobb Henrik!
Tidligere kunde
Skalstad er en meget behagelig megler med stor kunnskap både om objektet, sin rolle og sitt yrke. Han er både ydmyk, profesjonell og tillitvekkende i en salgssituasjon

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer