Eiendomsmegler

Ida Solberg

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
I
Kort om meg
Jeg har i fokus å få høyest mulig pris for din bolig, men samtidig ha et godt samarbeid. Service, tilgjengelighet og trygghet er svært viktig for meg. Det er viktig at du sitter igjen med en god opplevelse når salget er ferdig. Du skal føle deg trygg gjennom hele salgsprossessen og jeg skal guide og hjelpe deg hele veien.

Det er viktig for meg at du kan anbefale meg videre til venner og familie! 

Vurderer du å selge din bolig eller bare er nysgjerrig på hvor mye den er verdt? 
Ta kontakt for en uforpliktende verdivurdering.
Dette sier kundene om meg
Vi valgte Ida til å selge vårt hus da hun fra første møte skapte tillit og en varm interesse for å gjøre en god jobb med salget. Vi hadde et nært samarbeid gjennom hele prosessen. Ida er en flott megler som jobber godt med oppgavene sine . Hun var inkluderende og hensynsfull hele veien. Vi er veldig fornøyd med salget og den jobben Ida har gjort .
Ida har fra første møte vært imøtekommende og hjelpsom. Ida var en god støttespiller gjennom salget. Jeg vil og kommer til å anbefale henne videre til andre.
Vi valgte Ida pga hennes hyggelig og avslappet væremåte og derfor ble valget Krogsveen. Vi hadde inne Eiendomsmegler 1, Privatmegleren, Garanti, Eiendomsmegler Vest og Proaktiv. Hun var fantastisk fra A til Å. Hun hjalp oss med alt vi spurt om, og vi spurte hun om alt mulig hele tiden. Vi stresset og hun roet oss ned hele veien. Hun gjorde en topp jobb.
Eiendomsmegler

Ida Solberg

Telefon 53000044
Mobil 40610956

Lurer du på noe?

Ida Solberg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Askøy

Eiendomsmegler

Ida Solberg

Eiendomsmegler

Bernt Ådlandsvik

Eiendomsmegler

Hilde Brigitte Lilleskare