Grünerløkka
Eiendomsmegler/Partner

Ingunn Anna Gudjonsdottir

Ingunn Anna Gudjonsdottir

Om meg

Det er få hendelser i livet som overgår kjøp og salg av bolig, både emosjonelt og økonomisk, dette uavhengig om det er din første eller tredje bolig. I tillegg har man mye annet som foregår i livet, og da vil det være ekstra belastende om man ikke får profesjonell hjelp til nettopp dette. La meg forenkle og forbedre denne prosessen for deg.
Min jobb, kort forklart, er at du som kunde skal ha en god og trygg opplevelse fra start til slutt, med en følelse av kontroll og oversikt til enhver tid. Dette oppnår jeg gjennom god oppfølgning, nøysom struktur og ærekjær kvalitet over arbeidet mitt. Jeg er opptatt av å være tilgjengelig og tilstede under hele prosessen slik at ingenting overlates til tilfeldighetene.
Mitt mål derimot, er at du som kunde skal sitte igjen fornøyd etter boligsalget og at vi har oppnådd best mulig pris på boligen din. Den gleden jeg får oppleve fra kunder etter et salg og kjøp er utvilsomt hvorfor jeg brenner for dette yrket.
Proaktivt arbeid for å få mest mulig interesse rundt objektet tidlig, og aktivt arbeid for å skape merverdi av boligen din er to nøkkelpunkter i hvordan jeg oppnår dette.
Denne prosessen kan enten gå hånd i hånd med deg eller at jeg håndterer alt basert på dine egne preferanser.
Jeg er en engasjert, hardtarbeidende person med høyt konkurranseinstinkt og jobber derfor målrettet for levere og prestere som din megler.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer