Eiendomsmegler

Ingvild Sørflaten

Telefon

64003337

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
I
Kort om meg
Mine kollegaer beskriver meg som en energisk og ambisiøs person som jobber hardt for sine kunder. Mine kunder sier jeg er tilgjengelig, god på oppfølging, positiv og dyktig gjennom hele prosessen. Jeg har jobbet for Krogsveen siden 2014 og har den erfaringen som trengs for at du skal føle deg trygg på at jobben er i gode hender. Jeg er opptatt av kvalitet i hvert eneste ledd og at både selger og kjøper skal føle at prosessen har gått på en mest mulig effektiv og trygg måte. 

Som bosatt på Skedsmokorset har jeg et stort engasjement for boligmarkedet på Romerike og kjenner godt til nærområdets kvaliteter og tilbud.

Jeg er en lagspiller og ønsker du å være på lag med en som kommer til å jobbe hardt for deg under hele salgsprosessen så ta kontakt med meg. Ingenting gleder meg mer enn at vi når målet vårt sammen.
Dette sier kundene om meg
Ingvild er en kjempehyggelig, blid og positiv, imøtekommende, profesjonell og flink megler. Hun har fulgt opp mer enn man kan forvente gjennom prosessen, og betrygger med sin kunnskap og åpenbare struktur og kontroll. Hun er av typen megler der det skinner gjennom at hun ikke kun er opptatt av fortjeneste for egen del, men også et oppriktig ønske om å gjøre selger fornøyd - hun elsker jobben sin og gir det lille ekstra til enhver tid. Vi har ikke noe som helst negativt å si om henne, og nøler ikke et sekund med å anbefale henne videre.
Ingvild er en fantastisk dyktig megler som følger opp langt mer enn hva man kan forvente. Hun har vært tilgjengelig for oss gjennom hele prosessen, også på kvelder og i helger. Det er helt tydelig at hun brenner for det hun driver med, og hun er opptatt av at alle parter skal bli fornøyd. Vi har gjennom hele salgsprosessen følt oss ivaretatt av Ingvild, og er 100% sikre på at vi valgte rett megler! Ingvild får våre beste anbefalinger, og det er ingen tvil om at vi vil benytte oss av henne igjen ved evt fremtidig salg.
Ingvild er en meget behagelig person som har stor faglig kompetanse som gjorde oss trygge på alt som ble gjort. Hun har en veldig god og selvsikker personlighet. Hun er ærlig om situasjonen samt hun er utrolig faglig dyktig. Vi er ikke i tvil om at Ingvild gjorde det ytterste hun kunne for oss. Hun er både rådsnar og erfaren. Vanligvis gir jeg sjelden full poengsum, men i dette tilfellet må vi gi Ingvild våre beste anbefalinger.
Eiendomsmegler

Ingvild Sørflaten

Telefon 64003337
Mobil 45426636

Lurer du på noe?

Ingvild Sørflaten svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Skedsmokorset

Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Eiendomsmegler

Ingvild Sørflaten

Eiendomsmegler

Kari Killi

Eiendomsmegler

Kristin Hoel Pedersen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard

Trainee

Lars-Ola Hoel

Trainee/Visningsansvarlig

Sara Tapper

Trainee/Visningsanvarlig

Edvard Nyberg