Grefsen
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Jan Egil Røttingsnes

Jan Egil Røttingsnes

Om meg

Jeg begynte som megler i 2000 og har lang erfaring med salg av alt fra store familieboliger til mindre leiligheter og jeg er opptatt av at du som kunde skal føle deg verdsatt og sett. Du skal alltid kunne stole på at de rådene du får av meg blir gitt for at ditt salg, eller kjøp, skal foregå på best mulig måte.
Jeg har til sammen bodd i Nordre Aker i over 20 år og som småbarnspappa benytter jeg ukentlig en rekke av de mange fritidsaktivitetene som finnes i nærområdet.
Mine kunder omtaler meg som "erfaren, ærlig, nøye, effektiv og en som skaper tillitt hos både kjøper og selger" og det oppsummerer hvordan jeg ønsker å oppfattes som megler.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Er svært fornøyd med alle deler av prosessen. God og tydelig informasjon hele veien. Engasjert megler med høy arbeidslyst. Ytet service utover det som er å forvente. Brukte mye tid på annonsen. Få
Tidligere kunde
Hans evne til å følge opp men ikke mase!!!
Tidligere kunde
I tillegg til svært god lokalkunnskap og erfaring med salg i det aktuelle område, synes jeg Jan-Egil jobbet svært effektivt og korrekt. Han responderte raskt på alle spørsmål som vi hadde underveis,

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer