logo
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Jan Egil Røttingsnes

Telefon

22 79 75 85

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Jeg begynte som megler i 2000 og har lang erfaring med salg av alt fra store familieboliger til mindre leiligheter og jeg er opptatt av at du som kunde skal føle deg verdsatt og sett. Du skal alltid kunne stole på at de rådene du får av meg blir gitt for at ditt salg, eller kjøp, skal foregå på best mulig måte.

Jeg har til sammen bodd i Nordre Aker i over 15 år og som småbarnspappa benytter jeg ukentlig en rekke av de mange fritidsaktivitetene som finnes i nærområdet.  

Mine kunder omtaler meg som "erfaren, ærlig, nøye, effektiv og en som skaper tillitt hos både kjøper og selger" og det oppsummerer hvordan jeg ønsker å oppfattes som megler.
Dette sier kundene om meg
Er svært fornøyd med alle deler av prosessen. God og tydelig informasjon hele veien. Engasjert megler med høy arbeidslyst. Ytet service utover det som er å forvente. Brukte mye tid på annonsen. Få feil som behøvde å rettes i korrigeringsrunden. Nøyaktig og grundig. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
Hans evne til å følge opp men ikke mase!!!
I tillegg til svært god lokalkunnskap og erfaring med salg i det aktuelle område, synes jeg Jan-Egil jobbet svært effektivt og korrekt. Han responderte raskt på alle spørsmål som vi hadde underveis, informerte oss umiddelbart når det dukket opp noe av betydning. Jeg vil gjerne fremheve hans væremåte... den er behagelig, kunnskapsrik og "usnobbete", noe jeg setter pris på og som gir meg en følelse av trygghet. Når han samtidig gjennomfører jobben etter oppsatt plan og resultat, så er det bare å si "tusen takk"!
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Jan Egil Røttingsnes

Telefon 22797585
Mobil 41438943
Send epost

Lurer du på noe?

Jan Egil Røttingsnes svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Grefsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Løvli

Eiendomsmegler

Glenn Salomonsen

Eiendomsmegler

Pernille Fagerheim Rogneby

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Ingunn Marie Hellesmark

Eiendomsmeglerfullmektig

Håkon Villanger Fiskeseth

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF

Jan Egil Røttingsnes

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies