Porsgrunn
Eiendomsmegler

Jeanette Berg

Jeanette Berg

Om meg

Mitt mål som megler er at du som kunde skal føle seg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Du skal ha tillit til at jeg gjør mitt ytterste for å oppnå best mulig resultat. Gode resultater følger av mitt fokus på kvalitet i alle ledd av salgsprosessen. Gjennom målrettet markedsføring, aktiv oppfølging av interessenter samt vårt unike boligkjøperregister har jeg verktøyene for å oppnå høyest mulig pris for din bolig.
Som født og oppvokst i Porsgrunn innehar jeg svært gode lokalkunnskaper som vil være en viktig faktor for å fremheve ditt boligområdes særegenheter. Jeg bistår ved salg av bolig og hytter i hele Telemark.
På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom crossfit, konkurranseskyting og toppturer på Telemarks flotte fjelltopper!
Velkommen til å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende boligprat!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeanettes engasjement, faglige dyktighet og kommunikasjon gjør boligsalg til en positiv, trygg og profitabel opplevelse. Man føler seg tatt vare på av en drivende dyktig og profesjonell megler som er
Tidligere kunde
Tusen takk Jeanette, for den fantastiske jobben du gjorde knytta til salg av vår bolig i Februar! Vi er superfornøyde med valg av deg som megler, og jobben du har gjort, og vil derfor gledelig anbefale deg videre!
Tidligere kunde
Krogsveen og vår megler Jeanette Berg har gjort en fantastisk god jobb! Boligen ble solgt dagen etter visning og godt over prisantydning! Vi fikk veldig god oppfølging og dialog gjennom hele prosessen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer