Eiendomsmeglerfullmektig

Jim Robin Henriksen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Jeg er bosatt i Langesund og er godt kjent i området, både ved sjøen og på fjellet. Jeg er en engasjert, effektiv og ærlig megler som brenner for jobben. Det som er viktig for meg er at kundene til en hver tid er trygge og føler seg ivaretatt gjennom salgsprosessen. Kjøp og salg av bolig er en av de viktigste transaksjonene vi gjør og det er da viktig å ha en megler som er tilgjengelig, ærlig og som guider deg trygt gjennom prosessen fra A til Å. Med lokalkunnskap, markedsføringsverktøyet til Krogsveen samt boligkjøperregisteret har vi kjøper til akkurat din bolig.
Ved å velge meg vil du få en strukturert, effektiv og profesjonell part som alltid yter maksimalt for å få det meste ut av din bolig, samt ivareta deg som selger på best mulig måte.
Ved hjelp av verktøyene i Krogsveen samt kommunikasjon legger jeg opp hele salgsprosessen for deg slik at vi sammen oppnår best mulig resultat.
Jeg ser frem til et hyggelig boligsamarbeid.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer