Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jo André Hagen

Telefon

53000002

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Kjøpe og salg av bolig er en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. 

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå heøyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 13 år som megler. 

Jeg er født og oppvokst på Askøy, men bor nå i Bergen. Jeg er daglig leder på vårt kontor i Fana og daglig leder på vårt kontor på Askøy. I tillegg er megling en viktig del av hverdagen min og jeg er en høyt presterende megler.
Dette sier kundene om meg
Har i hovedsak hatt kontakt med Jo Andre og det har vært ubetinget positivt. Hans måte å behandle kunder på kan være nyttig for andre å ta lærdom av.
Både Jo Andre og de andre vi var i kontakt med fra Krogsveen var professionell i faget, men det viktigste var måten de som person fremsto. Blide, positive, naturlige og tilgjengelig. Her var det ingen "sleipe meglerspirer". Veldig bra at det ikke kom noen lovnader eller garantier som fort kan gi falske forhåpninger. Jo Andre kom med veldig gode tilbakemeldinger på enkle og heldigvis lite ting som vi burde gjøre før visning. Andre megleren hadde lange, omfattende og kostbare forslag som vi i ettertid ser hadde vært bortkastet. Jo Andre har erfaring og kompetanse, men er samtidig ydmyk og lyttende.
Noen venner av oss fikk en svært god pris for sin leilighet. Dessuten fikk vi tillit gjennom en ryddig og grei forhåndstakst. Vi fikk også inntrykk at han kjente markedet svært godt.
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jo André Hagen

Telefon 53000002
Mobil 47615445

Lurer du på noe?

Jo André Hagen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Fana

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jo André Hagen

Eiendomsmegler

Preben Rasmussen

Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Eiendomsmegler MNEF

Stig-Håkon Nøkling

Eiendomsmeglerfullmektig

Marthe Føyner Wie

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kristine Kostøl Hornnes

Trainee/ Medhjelper

Thomas Hauge