Moss
Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Joachim Kolderup

Om meg

Som en av de mestselgende eiendomsmeglerne i distriktet gjennom mange år har jeg bred erfaring og opplevd det meste. Eiendomsmeglerfaget kan jeg til fingerspissene.
For meg er det svært viktig å gi god oppfølging slik at man føler seg ivaretatt under hele prosessen. Laget jeg har rundt meg i Krogsveen frigjør tid til å følge opp potensielle kjøpere og de som selger gjennom oss.
Kystbyen Moss med nærliggende områder har siden 2003 vært mitt utgangspunkt for eiendomsmegling, men allerede i 2001 hadde jeg mine første arbeidsdager i bransjen - da i Oslo.
Jeg er oppvokst i Son og har sterk tilknytning til dette sjarmerende tettstedet som også er en del av vårt marked. Som en oppriktig entusiast av båt- og friluftsliv kan jeg med hånden på hjertet formidle gledene ved å bo nær sjøen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Joachim er 100 % profesjonell i alle ledd. Veldig enkel å forholde seg til, lytter til selgers innspill og er alltid tilgjengelig opplevde vi. Vi følte oss veldig trygge i hele salgsprosessen. Vi har
Tidligere kunde
Profesjonell megler som er tydelig og enkel og forholde seg til. God informasjon gir han hele veien fra kontrakt-til-kontrakt. Åpen for innspill fra selger og flexibel i forhold til selgers ønsker.
Tidligere kunde
Gjennom 16 år i Son, har vi ved 2 anledninger benyttet Joachim Kolderup som megler ved salg av bolig. Begge ganger har vi opplevd 100% profesjonell megling og vi er strålende fornøyd! Vi vil

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer