logo
Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Telefon

69 20 22 25

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Som en av de mestselgende eiendomsmeglerne i distriktet gjennom mange år har jeg bred erfaring og opplevd det meste. Eiendomsmeglerfaget kan jeg til fingerspissene. 

For meg er det svært viktig å gi god oppfølging slik at man føler seg ivaretatt under hele prosessen. Laget jeg har rundt meg i Krogsveen frigjør tid til å følge opp potensielle kjøpere og de som selger gjennom oss.

Kystbyen Moss med nærliggende områder har siden 2003 vært mitt utgangspunkt for eiendomsmegling, men allerede i 2001 hadde jeg mine første arbeidsdager i bransjen - da i Oslo.

Jeg er oppvokst i Son og har sterk tilknytning til dette sjarmerende tettstedet som også er en del av vårt marked. Som en oppriktig entusiast av båt- og friluftsliv kan jeg med hånden på hjertet formidle gledene ved å bo nær sjøen.
Dette sier kundene om meg
Joachim er 100 % profesjonell i alle ledd. Veldig enkel å forholde seg til, lytter til selgers innspill og er alltid tilgjengelig opplevde vi. Vi følte oss veldig trygge i hele salgsprosessen. Vi har bare positive kommentarer å komme med. Vi anbefaler Joachim på det varmeste.
Profesjonell megler som er tydelig og enkel og forholde seg til. God informasjon gir han hele veien fra kontrakt-til-kontrakt. Åpen for innspill fra selger og flexibel i forhold til selgers ønsker. Ligger alltid et steg foran prosessen som viser at det er klar strategi bak det avgjørelsene og forslagene som blir lagt frem. Sømløst boligsalg.
Vi er godt fornøyd med gjennomføring av salget så langt. Rådgivning og gjennomføring gikk meget bra. Tilgjengeligheten og samarbeidet fungerte utmerket.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Telefon 69202225
Mobil 46422088
Send epost

Lurer du på noe?

Joachim Kolderup svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

Inger Lindqvist

Eiendomsmeglerfullmektig

Sonia Tajdus

Eiendomsmeglerfullmektig/Master Eiendomsutvikling

Jacob Koren

Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies