Eiendomsmegler

John Aksel Floberg Sirevåg

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Som megler møter jeg personer i alle livsfaser hvor fellesnevneren er ønsket om et godt salg på en trygg og god måte. Jeg tar stor stolthet i arbeidet jeg gjør og jobber målrettet hver dag for å levere ovenfor kundene mine på dette. 

Det er viktig for meg å skape tillit. Det gjør jeg gjennom å være faglig dyktig, oppdatert på markedet, og inneha lokalkunnskap.
Jeg er oppvokst og bor i Nedre Eiker og har derfor god førstehåndskunnskap om Eiker-traktene og kvalitetene ved de ulike områdene.  
Dette sier kundene om meg

John Aksel er en meget dyktig og fokusert megler som jeg hadde glede av å samarbeide med ved salg av min leilighet. Salgsprosessen var relativ kort, men for meg en intens affære. Men John Aksel var med meg hele veien med info fremdrift i prosjektet, både dagens status og hva som skulle skje. Takket være hans kompetanse og kundeservice var hele salgsprosessen en økonomisk suksess og en spennende erfaring. Jeg vil varmt anbefale John Aksel og Krogsveen Hokksund ved salg av leilighet. Takk for samarbeidet!

Eiendomsmegler

John Aksel Floberg Sirevåg

Telefon 31001994
Mobil 41523114

Lurer du på noe?

John Aksel Floberg Sirevåg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Hokksund

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Turid Borgersen

Eiendomsmegler

John Aksel Floberg Sirevåg

Eiendomsmegler

Chrisander Bøhm

Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Sjødal

Salgskoordinator/Trainee

Marte Repstad Havdal