Sandefjord
Eiendomsmegler

Jonas Madsen

Jonas Madsen

Om meg

Kjøpe og salg av bolig er en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler.
Jeg er født og oppvokst i Sandefjord og har arbeidet som eiendomsmegler siden 2012 og opparbeidet verdifull erfaring om markedet og byens områder.
Jeg er opptatt av god oppfølging, ikke bare av selger, men også alle interessenter. Som megler i en av byens største meglerforetak har jeg solgt og håndtert alle typer boligsalg.
På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er aktiv fotballspiller.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"Jonas vurderes til å inneha alle de egenskaper som var ønsket fra vår side for å bistå oss med boligsalget. Han veiledet oss gjennom hele salgsprosessen på en profesjonell og tiltalende måte. Vi kan
Tidligere kunde
"Fantastisk flink megler. Alltid tilgjengelig, god informasjon ble gitt under hele salgsprosessen og servicen generelt var helt upåklagelig! Dette er en megler som tenker på selgers beste, og jobbet
Tidligere kunde
"Tidlig ute med beste tilbud både på pris og leveranse. Markedsføringen var god og resulterte i rask og effektivt salg med pris langt over antydning. Kun positiv opplevelse med å bruke Jonas."

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer