Skedsmokorset
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard

Jonas Søgaard

Om meg

Har jobbet i Krogsveen siden 2013, og erfaringer fra de fleste typer salg i denne tidsperioden har gitt meg et godt grunnlag for god rådgivning underveis i en salgs- og kjøpsprosess. Min kombinasjon av faglig kompetanse og løsningsorientering mener jeg gir deg som kunde et bra utgangspunkt for et godt samarbeid, uansett hvilken situasjon du trenger hjelp med.
Jeg er oppvokst på Skjetten og bosatt på Lørenskog, og kjenner derfor Nedre Romerike godt. Fritiden bruker jeg i hovedsak med familie og venner, samt aktiviteter som hører naturlig til dette. Er sånn passe aktiv, og glad i å sysle med prosjekter.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg er svært fornøyd med Jonas som min megler. Han tok tak i ting raskt. Han har en tydelig og klar kommunikasjon, samtidig som han er opptatt av min mening som kunde. Jeg følte at jeg var i gode
Tidligere kunde
Megler var svært seriøs og visste mye om nabolaget. Han virket trygg på jobben sin og var profesjonell og service-innstilt.
Tidligere kunde
En veldig imøtekommende, hyggelig og ryddig person. Ikke noe negativt å melde på denne megleren. Vi er storfornøyde med hans jobb.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer