Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
God rådgivning, trygghet og oppfølging er nøkkelord som beskriver min arbeidshverdag. Erfaringer fra de fleste typer salg over snart 5 år har gitt meg et godt grunnlag for nettopp god rådgivning underveis i en salgs- og kjøpsprosess. 

Jeg er en løsningsorientert person som har en målsetning om at ditt møte med meg, enten du er kjøper eller selger, er at du føler deg ivaretatt.
 
Selv er jeg oppvokst og bosatt på Romerike. Jeg kjenner godt til de fleste områdene her og vet hva som er positivt med nettopp ditt nabolag. 
Dette sier kundene om meg
Jeg er svært fornøyd med Jonas som min megler. Han tok tak i ting raskt. Han har en tydelig og klar kommunikasjon, samtidig som han er opptatt av min mening som kunde. Jeg følte at jeg var i gode hender under hele prosessen. Kan virkelig anbefale Jonas som megler!
Megler var svært seriøs og visste mye om nabolaget. Han virket trygg på jobben sin og var profesjonell og service-innstilt.
En veldig imøtekommende, hyggelig og ryddig person. Ikke noe negativt å melde på denne megleren. Vi er storfornøyde med hans jobb.
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard

Telefon 64003335
Mobil 99514432

Lurer du på noe?

Jonas Søgaard svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Skedsmokorset

Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Eiendomsmegler

Camilla Trælnes Hauge

Eiendomsmegler

Jonas Holthe-Berg

Eiendomsmegler

Kari Killi

Eiendomsmeglerfullmektig

Edvard Nyberg

Eiendomsmeglerfullmektig

Lars-Ola Hoel

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard