Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF/Partner

Jørgen Erland Pettersson

Jørgen Erland Pettersson

Om meg

Jeg er fra Teie på Nøtterøy og har vært daglig leder for Krogsveen sin avdeling i Tønsberg siden oppstarten av kontoret i 2002. Før dette drev jeg egen meglerforretning i Bærum/Oslo regionen. Med 37 års erfaring med eiendomsmegling - kan jeg love mine kunder merverdi skapt gjennom kunnskap og erfaring opparbeidet gjennom mine mange år i bransjen. Jeg setter min stolthet i av å levere hver gang - til fornøyde selgere og kjøpere av både boliger og fritidseiendom i området kontoret vårt dekker. Det å skape trygghet, tillit og oppnå best markedspris er en målsetting for meg - hver gang!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Har benyttet Krogsveen før med godt resultat. Kjemien stemte og han var en meget sympatisk mann. Følte at han kunne sitt fag og kjente markedet.
Tidligere kunde
Jørgen Erland Pettersson gjorde sitt ytterste for å oppnå høyest mulig pris. Ja det ble en spennende duell og et resultat på topp av forventningene.
Tidligere kunde
Har fulgt Krogsveen og Pettersson gjennom en årrekke. Han jobber profesjonelt i det markedet som vi skulle selge i og har et stort nettverk.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer