logo
Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Telefon

23 16 52 03

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg sørge for at resultatet blir best mulig. Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse -  gjerne det lille ekstra. Jeg skreddersyr markedsføring og utforming tilpasset din bolig. Jeg er også veldig opptatt av gode bilder og vil derfor rådgi deg før fotografering og visning om hvordan din bolig bør fremstå. Samtidig er jeg opptatt av å segmentere markedet slik at vi treffer riktig målgruppe. 

Jeg har jobbet lenge i et område hvor jeg selv er vokst opp, og bor den dag i dag.

Jeg får tilbakemeldinger fra mine kunder om at jeg er hardtarbeidende, tillitsvekkende og alltid tilgjengelig.

Som megler har jeg ett gjennomgående fokus - mine kunder skal være 100 % fornøyd, hver gang.
Dette sier kundene om meg
Jørgen Hartmark har god lokalkjennskap, er tillitvekkende, engasjert og ga gode faglige råd under hele prosessen. Han har fulgt opp oss som selgere meget godt, vært aktivt oppfølgende, uten å være påtrengende og vært en god støtte i salgsprosessen. Opplever ham som meget dyktig faglig og med stor integritet. Dessuten er han en meget hyggelig og behagelig person å ha med å gjøre.
Jørgen Hartmark er en veldig profesjonell og hardtarbeidende megler som vier seg 100 % til ens salgsoppdrag. Jørgen setter seg inn i alle ting ved eiendommen og følger opp alle interessenter på en meget god og grundig måte ( jeg har opplevd andre meglere som sitter mer på gjerdet ). Dette er andre gang jeg bruker Jørgen ved boligsalg og kan sterkt anbefale ham videre. Jeg kommer til å anbefale han for andre og bruke han igjen ved et senere boligsalg.
Vi er over det hele veldig fornøyd. Jørgen har fulgt opp i god tid før salg med verdivurderinger og råd. Han har vært nøktern og realistisk i sine forespeilinger om tid og prisforventning, og samtidig overrasket positivt ved å få solgt objektet både raskere og til en høyere pris enn vi hadde sett for oss. Vi opplever at han vekker tillit hos kjøpere (har også kjøpt av han ved tidligere anledning) og at han er flink til å dra med seg folk i budrunder .
Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Telefon 23165203
Mobil 92609927
Send epost

Lurer du på noe?

Jørgen Hartmark svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nordstrand

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies