Skedsmokorset
Eiendomsmeglerfullmektig

Jørgen Løkenlien

Jørgen Løkenlien

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største og viktigste hendelsene vi er med på i løpet av livet vårt, og det er en prosess jeg er svært stolt av å kunne få ta del i. Med meg som megler skal jeg sørge for at du føler deg ivaretatt. Jeg er veldig opptatt av at vi ender opp med et resultat du er fornøyd med og som gir deg en god følelse på at du valgte riktig megler.
Type bolig og størrelse på bolig har ingenting å si for min interesse. Det som motiverer meg er å kunne gjøre kjøp og salg av bolig til en enkel og trygg prosess. Jeg er alltid aktiv på, og følger opp alle mulige interessenter for å sørge for at vi oppnår høyest mulig pris for din bolig. I budrunden er jeg beinhard, og jobber for at alle mulige budgivere blir håndtert og motiverer de til å ikke la sjansen for å eie din bolig glippe.
På fritiden min bruker jeg trening til å koble av fra hverdagen. Vektløfting og løping er aktiviteter jeg trives svært godt med. Ser du meg ikke på trening eller jobb er sjansen stor for at jeg tilbringer tid med enten familie eller venner, det er sjeldent denne karen sitter helt i ro i sofakroken hjemme.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer