logo
Eiendomsmegler

Kari Killi

Telefon

64 00 33 34

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. 

Etter flere års erfaring som salgsrådgiver vet jeg at det er godt planlagt og målrettet markedsføring kombinert med aktiv oppfølging av potensielle interessenter som er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.

Mine sterkeste sider er at jeg er med dere gjennom hele prosessen. Fra dere starter å gå på visning til dere har mottatt oppgjøret for salg av deres bolig. Jeg arbeider hardt og målrettet for å gi dere en trygg og god opplevelse, med et varmt og godt smil på lur!

Om dere har tanker om å kjøpe/ selge eller har ønske om å refinansiere boliglånet, ta kontakt ved SMS/ mail eller ring for en hyggelig prat!
Dette sier kundene om meg
Vi er utrolig fornøyd med jobben Kari gjorde for oss i forbindelse med vårt boligsalg. Hun laget fantastiske prospekter og var flink til å presentere vår bolig på best mulig måte. Samtidig var hun tilgjengelig og seriøs i sitt arbeid, og stilte alltid opp på kort varsel og svarte på alle spørsmål vi hadde i forbindelse med salget. Hun var også meget godt kjent i nærområdet. Rekkehuset vårt ble solgt langt over takst til prisrekord i borettslaget, og vi er superfornøyd med hele prosessen. Vi kunne ikke valgt en bedre eiendomsmegler og vi anbefaler henne varmt videre til alle som skal selge sin bolig.
God og rutinert megler med beina godt festet på jorda! Vi fikk en god pris for boligen vi solgte og opplevde trygghet hele veien fra start til slutt. Anbefales videre til de som vil ha en flink og jordnær megler!
En gjennomført og god opplevelse som vi ikke ville vært foruten! Kari var en god rådgiver som hjalp oss til å finne og ikke minst kjøpe drømmeboligen. Vi fikk bistand i en stressende budrunde og rådgivning i forbindelse med kjøp. Salget av vårt hus var enkelt da hun fikset alt med sine gode medhjelpere i Krogsveen Pluss, en meget hyggelig stylist og en dyktig fotograf. Vi endte med salg etter første visning, til en god pris. Dette var flott!
Eiendomsmegler

Kari Killi

Telefon 64003334
Mobil 45504207
Send epost

Lurer du på noe?

Kari Killi svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Skedsmokorset

Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Eiendomsmegler

Jonas Holthe-Berg

Eiendomsmegler

Kari Killi

Eiendomsmeglerfullmektig

Lars-Ola Hoel

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard

Trainee/Visningsansvarlig

Sara Tapper

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies