Skedsmokorset
Eiendomsmegler

Kari Killi

Kari Killi

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler.
Etter flere års erfaring som salgsrådgiver vet jeg at det er godt planlagt og målrettet markedsføring kombinert med aktiv oppfølging av potensielle interessenter som er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.
Mine sterkeste sider er at jeg er med dere gjennom hele prosessen. Fra dere starter å gå på visning til dere har mottatt oppgjøret for salg av deres bolig. Jeg arbeider hardt og målrettet for å gi dere en trygg og god opplevelse, med et varmt og godt smil på lur!
Om dere har tanker om å kjøpe/ selge eller har ønske om å refinansiere boliglånet, ta kontakt ved SMS/ mail eller ring for en hyggelig prat!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi er utrolig fornøyd med jobben Kari gjorde for oss i forbindelse med vårt boligsalg. Hun laget fantastiske prospekter og var flink til å presentere vår bolig på best mulig måte. Samtidig var hun
Tidligere kunde
God og rutinert megler med beina godt festet på jorda! Vi fikk en god pris for boligen vi solgte og opplevde trygghet hele veien fra start til slutt. Anbefales videre til de som vil ha en flink og jordnær megler!
Tidligere kunde
En gjennomført og god opplevelse som vi ikke ville vært foruten! Kari var en god rådgiver som hjalp oss til å finne og ikke minst kjøpe drømmeboligen. Vi fikk bistand i en stressende budrunde og

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer