logo
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Karin Bruteig

Telefon

21 04 50 02

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Med meg som megler kan du stole på at boligsalget ditt er i trygge hender.  Mitt hovedfokus er høyest mulig pris for din eiendom, med vekt på en ryddig og trygg prosess frem mot dette målet. Jeg kjennetegnes av høy servicegrad og stor fleksibilitet ovenfor mine kunder, og er ydmyk i mitt arbeid med å forvalte mine kunders aller største materielle verdier.

Jeg er født og oppvokst på Oslo Vest, og gjennom mine år i bransjen har jeg tilegnet meg meget god kjennskap til boligmarkedet i Oslo - hovedsakelig på Oslo Vest. Med kjennskap til markedet kommer også evnen til å identifisere de viktigste, positive salgspoengene ved din bolig – og fremheve dette i markedsføringen slik at vi får så mange som mulig på visning. Jeg er spesielt sterk i budrunden, og andre nøkkelord for mitt meglervirke er faglig tyngde, oppfølging, tilgjengelighet, stå på vilje og en positiv innstilling. 

På fritiden trives jeg godt i marka - med eller uten ski. Jeg er også glad i å benytte meg av byens kulturtilbud.

Her kan du se referanser fra mine fornøyde kunder:
https://eiendomsmeglerguiden.no/karin-boquist-bruteig
Dette sier kundene om meg
Jeg er veldig fornøyd med Karin som eiendomsmegler. Hun er profesjonell, imøtekommende, alltid tilgjengelig, behagelig å samarbeide med, og meget dyktig i faget sitt. Karin imponerte spesielt etter leiligheten var lagt ut for salg. Hun var virkelig på offensiven ved å holde privatvisninger i forkant, ringe interessenter under budrunden, og sørget til slutt for en særdeles god pris for leiligheten. Jeg opplevde Karin som en megler en virkelig kan stole på, og gir henne mine varmeste anbefalinger!
Vi opplevde Karin som svært profesjonell og effektiv da vi solgte vår leilighet. Til tross for noe kort tidsfrist leverte Karin topp kvalitet på alle områder. Alltid tilgjengelig og alltid like hyggelig. Mange navn på liste og en svært god salgspris var "prikken over i'en". Vi kunne ikke hatt en bedre megler, og vi kan trygt anbefale henne videre.
Ryddig, grundig og troverdig. Får raskt tillit med kjøpere og sørger for at alle blir fornøyd. Er oppdatert, har et blikk for detaljer og gir gode råd i forberedelsene. Svært proff i budrunder.
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Karin Bruteig

Telefon 21045002
Mobil 91000947
Send epost

Lurer du på noe?

Karin Bruteig svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Røa

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Karin Bruteig

Daglig leder/Eiendomsmegler

Camilla Bjerke Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

William Wong

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies